Andone nu vrea să vină în "Groapă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oricum, de când am plecat, nu este pentru prima oară când am vorbit cu ei. În România, parcă au înnebunit toţi. Ce condiţii să pun, când eu am contract cu Omonia? Mă sună prietenii şi

Oricum, de când am plecat, nu este pentru prima oară când am vorbit cu ei. În România, parcă au înnebunit toţi. Ce condiţii să pun, când eu am contract cu Omonia? Mă sună prietenii şi mă întreabă dacă Dinamo îmi oferă 400.000 de euro. De ce n-au scris că îmi dau două milioane de euro?", a adăugat Andone. Totodată, tehnicianul Omoniei a dorit să clarifice şi problema legată de o posibilă reziliere a contractului. "Când am fost la Dinamo, aveam o clauză de reziliere, în cazul în care plecam în vară. Aici nu am aşa ceva. Dacă nu iau cupa sau campionatul, atunci se poate rezilia contractul. O să rămân însă, dacă iau un trofeu. În vară o să facem o analiză a parcursului şi atunci se va clarifica situaţia mea. S-ar putea ca, atunci, cei din conducere să spună că sunt prea scump pentru locul trei şi să întrerupem contractul. O să vedem", a mai adăugat Ando.

Suporterii, îndemnaţi să fie alături de echipă
Chiar dacă antrenează în Cipru de aproximativ cinci luni, Andone este la curent cu decizia celor din Peluza Cătălin Hâldan de a nu mai veni la meciuri, însă nu este de acord cu această soluţie. "Eu am avut o relaţie foarte bună cu galeria cât timp am antrenat acolo. Dar cred că este mai bine să vină la meciuri şi să huiduie, iar jucătorii să joace sub o asemenea presiune, decât să nu vină deloc. E, într-adevăr, o perioadă dificilă pentru echipă", a explicat tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite