Anamaria Prodan: "Dică era disperat!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresarul FIFA spune că stelistul trebuie să-i plătească 10% din valoarea contractului, altfel riscă să fie dat în judecată Transferul la Catania nu i-a adus stelistului Nicolae Dică

Impresarul FIFA spune că stelistul trebuie să-i plătească 10% din valoarea contractului, altfel riscă să fie dat în judecată

Transferul la Catania nu i-a adus stelistului Nicolae Dică numai lucruri bune. Fotbalistul a intrat în conflict cu impresarul său, Anamaria Prodan.

Este oficial! Nicolae Dică s-a transferat la echipa italiană Catania, din Serie A, cu care a semnat un contract pe patru ani, unde va câştiga 350.000 de euro pe sezon. Catania e pregătită de Walter Zenga.

Tranzacţia s-a încheiat sâmbătă, la Bucureşti. "Dică a fost vândut cu 2 milioane de euro. El este mulţumit că va câştiga 350.000 de euro pe an şi că i se dau casă şi maşină. S-a rugat de mine: <> , şi l-am lăsat să plece", a anunţat finanţatorul stelist Gigi Becali.

Anamaria Prodan, impresarul jucătorului, a fost luată prin surprindere de transferul lui Dică, nefiind chemată la tratative. "Îi doresc tot norocul din lume, dar, dacă nu îmi va plăti 10% din valoarea contractului său (n.r. - 140.000 de euro), voi activa clauza din înţelegerea încheiată cu mine şi va trebui să-mi dea 500.000 de euro, pentru rezilierea unilaterală.

Îl dau în judecată. Eu puteam să-i blochez transferul, dar m-a rugat Adi Mutu, care e bun prieten cu Dică, să nu-i fac rău. Nici eu nu vreau, dar să fie bărbat şi să-şi respecte înţelegerile", ne-a declarat Prodan.

"A invocat toate motivele să plece"

Anamaria a mai spus că Dică a făcut orice numai să plece de la Steaua. "Era disperat să se transfere în străinătate. De aceea a invocat toate motivele. E adevărat că la Catania va câştiga dublu decât obţinea la Steaua (n.r. - 175.000 de euro pe an).

Eu aveam oferte pentru el din Germania. Dică putea fi transferat pe o sumă triplă decât a plătit Catania, iar el merita un salariu mult mai mare", a mai spus Anamaria Prodan.

A plecat din cauza suporterilor stelişti

Dică s-a declarat foarte mulţumit că va evolua într-un campionat puternic, dar nu a uitat să arunce săgeţi la adresa suporterilor, care, la ultimul meci din campionatul trecut, cu Gloria Buzău, au afişat un banner cu mesajul: "Dică, pasă la adversari şi niciun metru alergat/Duminică ai fost blat sau eşti handicapat?".

"Am fost dezamăgit când suporterii au afişat acel banner. Fanii au scris ce au gândit şi asta m-a deranjat. Din acest motiv am decis să plec de la Steaua. Sper să nu vină momentul în care fanii să mă regrete", a afirmat Dică.

Dacă nu îmi va plăti 10% din valoarea contractului său, voi activa clauza din înţelegerea încheiată cu mine şi va trebui să-mi dea 500.000 de euro
Anamaria Prodan, impresar FIFA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite