Amintiri în loc de titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu speranţe minime la câştigarea campionatului, steliştii vor sărbători astăzi 22 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni Meciul cu Gloria Buzău de astăzi, care ar fi putut

Cu speranţe minime la câştigarea campionatului, steliştii vor sărbători astăzi 22 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni

Meciul cu Gloria Buzău de astăzi, care ar fi putut coincide cu sărbătorirea titlului cu numărul 24 pentru Steaua, va fi o partidă la capătul căreia doar oaspeţii se pot bucura pentru o eventuală evitare a retrogradării.

Atmosfera este dezolantă la clubul din Ghencea după eşecul cu Dinamo. Chiar dacă, teoretic, Steaua mai poate câştiga titlul în cazul în care CFR Cluj nu câştigă în meciul cu "U", nimeni nu mai speră în minuni. Astfel, clubul nu va organiza nimic în cazul în care ar câştiga titlul. Singurul moment festiv de la meciul de astăzi va consta în sărbătorirea a 22 de ani de la finala Cupei Campionilor de la Sevilla, atunci când Steaua a câştigat trofeul în faţa echipei spaniole FC Barcelona.

În acest sens, va fi prezentat pe tabela electronică un montaj cu imagini din acea seară de neuitat. Fostul mare portar la Stelei, Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla, nu mai crede nici el că titlul ar putea ajunge în Ghencea: "Speranţa moare ultima, dar nu cred că <> Cluj o poate încurca pe CFR. Ar fi fost frumos ca steliştii să aibă parte de o sărbătoare dublă. Nu cred că 7 mai e o dată norocoasă, ci doar una simbolică". Biletele pentru acest meci costă între 5 lei la peluză şi 25 de lei la tribuna zero.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite