Americanii vin cu mâncarea lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

25.000 de kilograme de alimente vor fi transportate în China, la Jocurile Olimpice, pentru sportivii din SUA. Deşi până la începerea Olimpiadei mai sunt aproape şase luni, între chinezi şi

25.000 de kilograme de alimente vor fi transportate în China, la Jocurile Olimpice, pentru sportivii din SUA.

Deşi până la începerea Olimpiadei mai sunt aproape şase luni, între chinezi şi americani a izbucnit scandalul. Motivul? Mâncarea. Mai exact, americanii doresc să vină în China cu nu mai puţin de 25.000 de kilograme de hrană.

Yankeii se tem de crescătorii de animale din China, care ar folosi diverse stimulente pentru a-şi mări producţia, stimulente care ar putea duce la suspendarea unor sportivi pe motiv de dopaj, după ce aceştia ar fi consumat respectiva carne.

În schimb, organizatorii spun că nu există niciun motiv de teamă. "China are reguli stricte în această privinţă. Anumite stimulente nu pot fi utilizate în creşterea animalelor, aşa că nu înţeleg temerea americanilor. În plus, să nu uite că avem reguli stricte şi în ceea ce priveşte aducerea de mâncare la noi în ţară", a declarat directorul pentru siguranţă alimentară de la Beijing, Lu Young.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite