Amariei: "Discutasem de ceva vreme cu Tadici asupra revenirii mele"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întoarsă după doi ani la echipa naţională, handbalista s-a integrat deja în programul de pregătire pentru partidele cu Suedia, din barajul de calificare la Campionatul Mondial. Antrenorul

Întoarsă după doi ani la echipa naţională, handbalista s-a integrat deja în programul de pregătire pentru partidele cu Suedia, din barajul de calificare la Campionatul Mondial. Antrenorul Tadici rămâne să decidă dacă proaspăta câştigătoare a Ligii Campionilor cu Slagelse va fi inclusă în lotul tricolorelor.

Carmen Amariei a avut emoţii serioase la prima şedinţă de pregătire cu echipa României după doi ani, în 2005 renunţând la naţională după o ceartă cu Gheorghe Tadici. Ardeleanca a glumit la revederea cu colegele de la lot şi spune că a discutat de mai multă vreme cu selecţionerul pe seama revenirii sale. "Am venit şi am intrat deja în programul echipei. Chiar dacă s-a tot vorbit că a fost vorba de un e-mail al meu, pot să vă spun că am discutat cu ceva timp înainte cu antrenorul. Doar nu veneam aşa la lot de capul meu. Acum rămâne ca tehnicienii să decidă dacă mă vor sau nu în lotul pentru Suedia", ne-a povestit Carmen. Altfel, jucătoarea care va veni din vară la U Jolidon Cluj este convinsă că România nu va avea mari probleme cu echipa Suediei. "În mod evident plecăm cu prima şansă. Avem un lot superior suedezelor şi nu cred că vom avea probleme în a ne impune. Trebuie doar să fim atente la modul cum abordăm meciurile", spune Amariei. Reprezentativa noastră va pleca mâine după-amiază în Suedia, urmând ca prima manşă a disputei cu nordicele să o dispute pe 3 iunie (ora 16,30 în direct pe Sport.ro).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite