Alonso, încotro?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a cauzat echipei pierderi de 100 milioane de euro şi s-a certat în dese rânduri cu Hamilton, şansele ca spaniolul să rămână la McLaren sunt foarte mici Dublul campion mondial

După ce a cauzat echipei pierderi de 100 milioane de euro şi s-a certat în dese rânduri cu Hamilton, şansele ca spaniolul să rămână la McLaren sunt foarte mici

Dublul campion mondial Fernando Alonso mai are contract cu McLaren pentru încă doi ani, dar cele două părţi sunt foarte aproape să rupă relaţia.

Tensiunea din cadrul echipei, dar şi amenda de 100 milioane de euro, primită în cazul de spionaj, au fost puse în cârca spaniolului, astfel că nimeni de la McLaren nu-l mai doreşte. În aceste condiţii, toată lumea se întreabă unde va pleca Alonso.

"Totul se va decide în următoarele două săptămâni", a anunţat bossul echipei, Ron Dennis. Dacă la un moment dat cei de la Renault păreau favoriţi să-l achiziţioneze pe Fernando, transferul nu mai pare atât de sigur. "Nu am discutat cu nicio echipă. Încă nu ştiu dacă McLaren va renunţa la serviciile mele. Dacă se va întâmpla asta, Renault nu va fi prima mea opţiune", a spus ibericul pentru "El Mundo Deportivo".

Cum Ferrari şi BMW şi-au confirmat deja piloţii pentru noul sezon, care vor fi aceiaşi ca în acest an, Toyota reprezintă cea mai bună variantă pentru spaniol. Japonezii tocmai s-au despărţit de Ralf Schumacher şi sunt cam singurii care îi pot oferi ibericului o maşină şi un buget pentru ca acesta să se lupte pentru titlul mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite