Alonso: "Ori eu, ori Hamilton"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Războiul intern de la echipa de Formula 1 McLaren-Mercedes a atins apogeul după Marele Premiu al Ungariei, câştigat duminică de britanicul Lewis Hamilton. Cotidianul spaniol "Marca" susţine

Războiul intern de la echipa de Formula 1 McLaren-Mercedes a atins apogeul după Marele Premiu al Ungariei, câştigat duminică de britanicul Lewis Hamilton. Cotidianul spaniol "Marca" susţine că Fernando Alonso le-a dat deja şefilor de la McLaren un ultimatum: "Ori plec eu, ori Hamilton".

Pilotul spaniol se simte dezavantajat de propria echipă şi a recunoscut public că nu ştie dacă îşi va duce la bun sfârşit contractul pe care îl are cu McLaren, valabil pe încă două sezoane. La Hungaroring, dublul campion mondial a fost retrogradat cinci poziţii pe grila de start, după ce a fost găsit vinovat de obstrucţionarea colegului său de echipă, Lewis Hamilton, în timpul calificărilor.

Alonso a terminat cursa pe locul şase, în timp ce Hamilton a reuşit să câştige cel de-al treilea Mare Premiu din carieră. Totuşi, conform presei britanice, nici Hamilton nu se află în cele mai bune relaţii cu echipa sa. Presa britanică a publicat o conversaţie avută în timpul cursei din Ungaria între bossul Ron Dennis şi tânărul pilot, discuţie în care cei doi s-au înjurat. Mai mult, Hamilton a admis că Fernando Alonso nu-i mai vorbeşte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite