"Alexa este un criminal!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a acuzat maniera de arbitraj din partida cu Poli Timişoara, scor 4-1 Aşa cum era de aşteptat, partida de la Urziceni, de vineri seară, dintre Unirea şi

Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a acuzat maniera de arbitraj din partida cu Poli Timişoara, scor 4-1

Aşa cum era de aşteptat, partida de la Urziceni, de vineri seară, dintre Unirea şi Poli Timişoara, scor 4-1, a fost una tensionată. În ciuda diferenţei de scor, net favorabilă ialomiţenilor, atât Dan Petrescu, antrenorul echipei, cât şi MM Stoica, managerul Unirii, au fost eliminaţi, fiind trimişi în tribune în repriza a doua.

Tensiunea dintre cele două tabere a fost amplificată cu câteva zile înainte de disputarea acestui meci, prin războiul de la distanţă purtat între MM şi Alexa, mijlocaşul celor de la Poli. Nici pe parcursul celor 90 de minute lucrurile nu au stat altfel. Stoica şi Alexa s-au contrat de câte ori au putut, iar Dan Petrescu s-a răstit permanent la "centralul" Deaconu.

Cireaşa pe tort, cum se spune, a fost pusă de acelaşi arbitru care a dictat repetarea de două ori a unei lovituri de la 11 metri în ultimul minut de joc, când scorul era 4-0 pentru Urziceni. Stelea a parat lovitura lui Bucur, însă Deaconu a cerut repetarea, invocând că un ialomiţean a pătruns în careu înainte de execuţie. Tot Bucur a bătut, iar de data asta Stelea a prins. Onofraş a venit lângă portar şi i-a dat cu mâna peste minge, încercând să plece pe contraatac. Evident, penalty. De data aceasta a tras Alexa, care a şi marcat.

"Am fost eliminaţi degeaba, în timp ce Alexa nu a fost sancţionat pentru faulturile sale grosolane. El trebuie eliminat de la primul atac. Nu s-au luat măsuri împotriva acestui derbedeu, care m-a înjurat tot meciul şi pe drumul spre vestiare", a tunat extrem de nervos Stoica. "Meme acum este Mimi. El nu mai este la Steaua, ci la o echipă mică, deci să-şi vadă de treburile lui. Acest conflict a început din momentul în care el m-a aşteptat ca un fraier în Beijing", a conchis şi Alexa.

La fel de dur, precum MM, a fost şi Petrescu: "Am jucat frumos, nu trebuia să luăm gol. Trebuia să batem cu 7-0. Suntem furaţi. Ar trebui să jucăm în Bulgaria. Cu Steaua nu vom avea nicio şansă dacă nu vor fi arbitri străini. Deaconu m-a dat afară premeditat". "Nu înţeleg de ce Steaua nu mai vrea arbitri străini ca anul trecut. Înseamnă că se întâmplă ceva, e o chestiune premeditată", a încheiat misterios Meme.

N-are ce căuta pe stadion, şi spun asta gândindu-mă doar la Mocanu (Farul) şi Adrian Popescu (Pandurii) care au terminat-o cu fotbalul. Acest criminal n-are ce căuta pe un teren de fotbal Mihai Stoica, manager Unirea Urziceni

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite