Alertă în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de persoane s-au înghesuit ieri să cumpere bilete pentru returul cu Zaglebie Lubin. Rădoi avertizează că partida e mult mai grea decât pare la prima vedere. Cel mai important eveniment

Sute de persoane s-au înghesuit ieri să cumpere bilete pentru returul cu Zaglebie Lubin. Rădoi avertizează că partida e mult mai grea decât pare la prima vedere.

Cel mai important eveniment al săptămânii în curs va fi returul meciului din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, Steaua-Zaglebie Lubin. În tur, trupa lui Hagi s-a impus cu 1-0, aşa că favoriţi pentru a întâlni pe Bate Borisov în faza următoare a competiţiei sunt vicecampionii României. Meciul va avea loc mâine, de la ora 20:30 (în direct, la Pro TV).

Mirel Rădoi, căpitanul formaţiei din Ghencea, a aprins deja fitilul rivalităţii europene dintre Dinamo şi Steaua. El a făcut o afirmaţie în acest sens: "Dacă Steaua nu merge în grupele Ligii Campionilor, să nu meargă nici Dinamo", după care a adăugat că nu prea există diferenţe majore între foştii antrenori din Ghencea şi Hagi. "Fiecare are alte viziuni despre fotbal, sistem, dar schimbări majore n-au fost.

Nu se diferenţiază mult Hagi de Olăroiu. Şi anul trecut, am început la fel de bine, însă nici acum nu suntem la capacitate maximă". Meciul-retur cu Zaglebie trebuie să fie tratat serios de Steaua, altfel poate interveni factorul-surpriză, crede căpitanul din Ghencea. "Mi-e foarte teamă de această partidă. Nu trebuie să ne relaxăm nici măcar o secundă. Aş vrea să avem la un moment dat 2-0 sau chiar 3-0, pentru a fi feriţi de emoţii", a încheiat Rădoi.

Aleargă încă după Camus

Valeriu Argăseală, preşedintele executiv din Ghencea, a confirmat duminică seara că Steaua urmează să mai perfecteze transferurile unor jucători, printre ei numărându-se Camus, fotbalist de la Charleroi, mijlocaş aflat de mult timp în vizorul vicecampioanei.

"Am vorbit cu Camus şi mi-a confirmat că va veni în Ghencea în cazul în care ne calificăm în Champions League", a recunoscut oficialul.

Aglomeraţie la casele de bilete de la arena Stelei!

Partida de mâine, de la ora 20:30, care va avea loc pe stadionul din Ghencea, trezeşte un interes imens în rândul fanilor stelişti. Ieri după-amiază erau cozi de circa 300 de persoane la casele de bilete ale arenei din bulevardul Ghencea. Sunt mai multe motive pentru care există acest interes crescut: preţul redus al biletelor (5 lei la peluză, 10 lei la tribuna a doua şi 20 de lei la tribuna întâi), culoarul favorabil spre grupe (următoarea adversară ar putea fi modesta Bate Borisov din Belarus), cele trei succese la rând din campionat, rezultatul bun obţinut în Polonia, dar şi revederea cu idolul Gică Hagi într-un meci oficial, de această dată ca antrenor al roş-albaştrilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite