Mai Albuţ, mai curat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gloria Bistriţa, antrenată de Ioan Ovidiu Sabău, a eliminat pe Maccabi Haifa după executarea loviturilor de departajare, graţie evoluţiei excelente a portarului ardelean Bistriţenii

Gloria Bistriţa, antrenată de Ioan Ovidiu Sabău, a eliminat pe Maccabi Haifa după executarea loviturilor de departajare, graţie evoluţiei excelente a portarului ardelean

Bistriţenii s-au calificat în finala Cupei UEFA Intertoto unde vor întâlni pe Atletico Madrid. Oţelul Galaţi a învins cu 3-0 pe Slavija Sarajevo şi va juca ultimul act contra turcilor de la Trabzonspor.

Bistriţenii au avut parte de un meci infernal în faţa unei formaţii Maccabi Haifa, învinsă cu 2-0 pe teren propriu. Israelienii, cu o garnitură mult îmbunătăţită faţă de meciul tur, au lovit încă din minutul 5, atunci când Shay l-a învins pe Albuţ cu o lovitură de cap în vinclu. Gloria a avut o şansă uriaşă să egaleze în prima parte a jocului, dar Adrian Nalaţi a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 37. Gloria nu a reuşit să-şi revină nici în repriza secundă, iar Maccabi a majorat scorul în minutul 65, dintr-o altă fază fixă, finalizată cu o lovitură de cap de Tomer. Meciul a intrat în prelungiri, acolo unde bistriţenii au fost mai insistenţi, dar prestaţia excelentă a portarului israelian Davidovich a trimis partida la executarea loviturilor de departajare. Portarul Călin Albuţ a fost omul providenţial pentru ardeleni, apărând două lovituri de departajare. Pentru Gloria au marcat Sepsi, Toma şi Băd.

Oţelul s-a distrat cu bosniacii

Gălăţenii nu au avut probleme în faţa echipei Slavija Sarajevo, pe care au învins-o cu scorul de 3-0. Atacantul Emil Jula şi-a trecut în cont o dublă, iar Gabriel Paraschiv a stabilit scorul final în minutul 70 după un joc dominat în totalitate de gazde. Nervii bosniacilor au cedat pe final, iar Benovic a primit cartonaşul roşu după un fault dur.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite