Aihan Omer: "Mi-a fost teamă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UCM Reşiţa a cucerit, duminică seară, pentru al doilea an consecutiv, Cupa Challenge, după ce a învins în manşa retur a finalei pe Alpla Hard (Austria), scor 26-18. În tur austriecii

UCM Reşiţa a cucerit, duminică seară, pentru al doilea an consecutiv, Cupa Challenge, după ce a învins în manşa retur a finalei pe Alpla Hard (Austria), scor 26-18.

În tur austriecii s-au impus la limită, scor 29-28. "Mi-a fost într-adevăr foarte teamă, deoarece efectivul nostru nu a fost complet. Am jucat cu multe improvizaţii, dar băieţii au fost extraordinari", a afirmat Aihan Omer.

După finală, handbaliştii au sărbătorit împreună cu suporterii, în centrul civic al oraşului, cel mai important succes din istoria sportului cărăşean.

Acolo, mii de fani au avut parte de o adevărată baie de şampanie, iar muzica şi artificiile au întreţinut o atmosferă de neuitat. Câştigarea Cupei Challenge aduce României încă un loc în această competiţie pentru sezonul viitor, de care va beneficia echipa clasată pe locul al 6-lea în Liga Naţională, HC Odorhei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite