Ahmetov: "Lucescu nu pleacă nicăieri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După scandalul de la derby-ul Dinamo Kiev - şahtior (1-0), Mircea Lucescu este susţinut de patronul grupării din Doneţk, Rinat Ahmetov. Miliardarul ucrainean spune că îl va păstra pe "Il Luce"

După scandalul de la derby-ul Dinamo Kiev - şahtior (1-0), Mircea Lucescu este susţinut de patronul grupării din Doneţk, Rinat Ahmetov. Miliardarul ucrainean spune că îl va păstra pe "Il Luce" pe bancă încă trei ani, neluând în calcul demiterea acestuia.
Trimis în tribune pentru proteste, la mijlocul partidei de luni cu Dinamo Kiev, Mircea Lucescu era, conform presei ucrainene, în pericol de demitere. Se vehicula şi numele înlocuitorului, germanul Cristoph Daum, fiind considerat favorit pentru a prelua echipa "minerilor". Ieri, patronul lui şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, a declarat că îl susţine pe Lucescu din toate punctele de vedere.
"Cred că cei de la Dinamo Kiev visează să îl demit pe Lucescu. ţin să-i dezamăgesc, Lucescu va rămâne la Doneţk până la finalul contractului, adică încă trei ani. Sunt ridicole zvonurile cu Daum. Nici vorbă să fie negocieri cu el. Am încredere deplină în Lucescu. Specialistul român a obţinut performanţe în Turcia, iar aici a câştigat de două ori titlul". Ahmetov l-a apărat pe Lucescu şi în cazul arbitrajului de la meciul cu Dinamo. "Din păcate, arbitrul a devenit actorul principal, nu a fost la înălţime. Este o problemă de sistem în fotbalul ucrainean, unde preşedintele unui club puternic şi preşedintele federaţiei sunt una şi aceeaşi persoană. Este un conflict de interese. Îl respect pe Igor Surkis, preşedintele lui Dinamo Kiev. Îl respect pe Grigori Surkis, preşedintele federaţiei, dar nu voi agrea niciodată această situaţie, care trebuie schimbată", a spus miliardarul din Doneţk.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite