Agenţii din cazul "Bratu" evită federaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chemaţi astăzi la Casa Fotbalului, pentru a da explicaţii în ce priveşte comisioanele pe care le-au primit de pe urma transferului lui Florin Bratu la Galatasaray, Ioan Becali şi Gheorghe

Chemaţi astăzi la Casa Fotbalului, pentru a da explicaţii în ce priveşte comisioanele pe care le-au primit de pe urma transferului lui Florin Bratu la Galatasaray, Ioan Becali şi Gheorghe Popescu au găsit metoda prin care să-şi spele imaginea.
Chiar dacă atât Ioan Becali, cât şi Gheorghe Popescu au anunţat că nu vor merge la FRF pentru a da explicaţii vizavi de comisioanele de peste un milion de dolari pe care le-au luat de pe urma trecerii lui Bratu de la Rapid la Galatasaray, anunţând că nu mai sunt deţinători de licenţe pentru agenţi, ei se bazează pe faptul că au descoperit o modalitate prin care să-şi clarifice situaţia. Pe culoarele ocupate acum de adversarii lui Gică Popescu în alegerile pentru şefia FRF, oficialii federali au lăsat să se înţeleagă că există şanse slabe ca cei doi procuratori să fie traşi la răspundere. "Deja s-a acreditat ideea că într-un final cei doi vor susţine că au împrumutat clubul Galatasaray, care nu avea bani pentru a-l transfera pe fotbalist, şi apoi vor spune că banii care au fost direcţionaţi spre ei constituie de fapt plata datoriei de către turci. Mai rămâne doar faptul că au negociat pentru mai mult de una dintre părţile implicate în transfer. şi oricum, singurul lucru posibil este ca pe viitor să nu li se mai acorde licenţe", a spus un oficial din cadrul FRF. Chiar şi reprezentanţii Tractorului au renunţat să apară la FRF, deoarece, din câte se pare, suma pe care o mai doreau din indemnizaţia de solidaritate pentru transferul fotbalistului nu va mai putea fi plătită din cauza unei greşeli în actele trimise de forul condus de Mircea Sandu la FIFA. Cel mai probabil, la Casa Fotbalului vor ajunge doar Dinu Gheorghe, din partea Rapidului, şi Victor Becali, singurul reprezentant al firmei care era deţinută în acel moment şi de Ioan Becali şi de Gheorghe Popescu.
"Am mirosit bine"
Omul care a schimbat soarta alegerilor în favoarea lui Mircea Sandu şi l-a lăsat pe Gheorghe Popescu să stea pe margine cel puţin încă patru ani, Marin Condescu, preşedintele Pandurilor şi şeful minerilor olteni, a declarat că a luat o decizie bună când a ales ca cele aproape 50 de cluburi deţinute de mineri să nu-l susţină pe Popescu. "Chiar dacă nu ştiam despre ce este vorba în acel moment când au fost alegerile, am mirosit bine şi am votat cu cine trebuie", a spus Condescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite