Afacere spaniolă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Espanyol a produs joi surpriza serii în Cupa UEFA, învingând pe Werder Bremen cu scorul de 3-0! În cealaltă semifinală, Osasuna a trecut de FC Sevilla, 1-0. Ultimul act al acestui sezon

Espanyol a produs joi surpriza serii în Cupa UEFA, învingând pe Werder Bremen cu scorul de 3-0! În cealaltă semifinală, Osasuna a trecut de FC Sevilla, 1-0.

Ultimul act al acestui sezon de Cupa UEFA va fi, cel mai probabil, o finală spaniolă. În prima manşă a semifinalelor, Espanyol Barcelona a făcut un pas important spre finala de la Glasgow, reuşind o victorie-şoc împotriva germanilor de la Werder Bremen. Catalanii s-au impus cu 3-0, graţie golurilor lui Moises, Pandiani şi Corominas.

Joi nu a fost ziua marilor favorite din Cupa UEFA. Dacă miercuri specialiştii şi casele de pariuri vedeau pe FC Sevilla şi Werder Bremen în finală, lucrurile s-au schimbat după disputarea primei manşe a semifinalelor. Deţinătoare a trofeului, FC Sevilla a făcut un meci mediocru în deplasarea de la Osasuna, pierzând la o diferenţă minimă, 0-1. Elevii lui Juande Ramos, care au eliminat şi Steaua în drumul lor spre semifinale, au fost îngenuncheaţi în minutul 54 de golul lui Soldado. În ciuda acestui eşec, Sevilla păstrează şanse de a ajunge în finală pentru a apăra titlul câştigat anul trecut. Ultima echipă care a câştigat două Cupe UEFA consecutiv a fost Real Madrid, laureată în 1985 şi 1986.

"Pagină ruşinoasă în istoria lui Werder"

Werder Bremen, cealaltă favorită la câştigarea trofeului, nu stă la fel de bine. Echipa antrenată de Tomas Schaaf şi-a compromis şansele de a merge mai departe după înfrângerea de la Barcelona. "Deşi nu meritam să pierdem cu 0-3, meciul cu Espanyol este o pagină ruşinoasă în istoria lui Werder Bremen", apreciază ziarul "Weser Kurier". Finala va avea loc la Glasgow, pe 16 mai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite