Adversarul lui Bute, nemulţumit de arbitri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă dimineaţă, de la ora 5.00, în direct la ProTV, Lucian Bute (foto stânga) va încerca să-l deposedeze pe columbianul Alejandro Berrio de titlul mondial IBF la categoria

Sâmbătă dimineaţă, de la ora 5.00, în direct la ProTV, Lucian Bute (foto stânga) va încerca să-l deposedeze pe columbianul Alejandro Berrio de titlul mondial IBF la categoria supermijlocie.

Cu câteva zile înaintea disputei, managerul columbianului, Francesco Hernandez, a acuzat faptul că doi dintre cei patru arbitri ai partidei sunt din Montreal, locul de rezidenţă al românului. "Arbitrul de ring, Marlon Wright, precum şi unul dintre arbitrii judecători, Richard DeCarufel, sunt din Montreal. Acest lucru îmi ridică anumite semne de întrebare.

Noi vrem să avem parte de o luptă cinstită. Şi eu am fost arbitru, iar din când în când trăgeam cu luptătorii columbieni", a acuzat Hernandez. În replică, antrenorul lui Bute, Stephan Larouche, a declarat că arbitrii şi judecătorii au fost aleşi de către International Boxing Federation.

"Berrio este norocos pentru că această comisie este dintre cele mai corecte. Berrio ar trebui să-şi facă griji pentru el, şi nu pentru astfel de nimicuri", a precizat Larouche.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite