Adversari accesibili pentru echipele româneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu sunt echipe cu un nume extraordinar, dar trebuie să fim atenţi şi să tratăm adversarul cu maximă seriozitate şi concentrare, pentru că fotbalul îţi poate oferi şi surprize. Steaua are

Nu sunt echipe cu un nume extraordinar, dar trebuie să fim atenţi şi să tratăm adversarul cu maximă seriozitate şi concentrare, pentru că fotbalul îţi poate oferi şi surprize. Steaua are prima şansă, dar trebuie să confirme", a declarat antrenorul Cosmin Olăroiu. Linfield este, alături de Glentoran, cea mai titrată echipă din Irlanda de Nord. Clubul înfiinţat în 1886 se laudă cu peste 200 de trofee, dintre care 26 de titluri şi 37 de cupe. ND Gorica, club înfiinţat în 1947, a câştigat patru titluri şi a reuşit să elimine pe Oţelul Galaţi în sezonul 1997-1998 al Cupei UEFA. Steaua a fost reprezentată la tragerea la sorţi de secretarul general al Rapidului, Constantin Zotta, deoarece oficialii grupării din Ghencea au pierdut avionul şi nu au reuşit să ajungă la Nyon. Meciurile Stelei sunt programate pe 25 iulie, în deplasare, şi 2 august, acasă.
Război cu maltezii
Dinamo şi Rapid vor face fiecare câte un drum până în Malta. Giuleştenii vor evolua împotriva formaţiei Sliema Wanderers, echipă care a terminat sezonul pe locul doi, la trei puncte de campioana Birkirkara. Prima manşă va avea loc la Bucureşti, pe 13 iulie, iar returul pe 27 iulie. Chiar dacă adversara este modestă, rapidiştii spun că şi-ar fi dorit o echipă din Andorra, ca în sezonul trecut.
"Sunt destul de mulţumit. Aş fi preferat o echipă din Andorra, dar e bine şi aşa. Era mai bine dacă jucam primul meci în deplasare, dar asta este", a spus mijlocaşul Vali Negru. Dinamo va da piept cu Hibernians, ocupanta locului trei în sezonul trecut, la două puncte de Sliema. Prima partidă va avea loc în deplasare, pe 13 iulie, iar returul acasă, pe 27 iulie. "Alb-roşii" consideră că dubla cu maltezii reprezintă o bună posibilitate de pregătire înaintea meciurilor mai dificile care vor urma. "Este o tragere la sorţi care ne avantajează, mai ales că se leagă şi cu turneul nostru de pregătire din Franţa. Ar fi fost păcat să cădem cu echipa lui Andone, dar cred că el şi-ar fi dorit să întâlnească Dinamo", a declarat tehnicianul "câinilor", Mircea Rednic.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite