Adrian Neaga: "Voi juca şi eu în Liga Campionilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul atacant stelist Adrian Neaga se află într-o formă excelentă, din moment ce echipa sa de club din Coreea de Sud, Seongam Ilhwa Chunma, va juca finala play-off-ului din ţara sa contra celor

Fostul atacant stelist Adrian Neaga se află într-o formă excelentă, din moment ce echipa sa de club din Coreea de Sud, Seongam Ilhwa Chunma, va juca finala play-off-ului din ţara sa contra celor de la Samsung Blue Wings.
La această grupare au mai evoluat, de-a lungul timpului, trei fotbalişti români: Cosmin Olăroiu, Gabi Popescu şi Ionuţ Luţu. Vor fi două manşe, prima în această duminică, pe teren propriu, iar câştigătoarea va evolua în Liga Campionilor Asiei. "Dacă n-am putut evolua cu Steaua în Liga Campionilor din Europa, o s-o fac în Asia. Chiar dacă pierdem, e posibil să jucăm în grupe, fiindcă Samsung dispută finala şi, dacă o câştigă, merge din oficiu la ediţia viitoare. Iar noi o putem face de pe locul secund", ne-a spus, ieri după-amiază, Rică Neaga, care se afla într-un restaurant, unde lua masa după ultimul din cele două antrenamente ale zilei. "Ar fi o mare performanţă să cucerim titlul, dar este destul de greu. Am marcat 5 goluri în acest sezon şi sunt apreciat de conducători şi de staff-ul tehnic. Îmi merge bine şi nu vreau să mă gândesc, deocamdată, la o revenire în campionatul intern", a infirmat Neaga, întoarcerea, în România, la Steaua ori la FC Argeş. Rică a recunoscut că a vorbit, ieri, la telefon cu bunul său prieten Adrian Mutu: "N-am fost nici la nunta lui, nici la botezul fiicei sale. Sunt 12.000 de kilometri distanţă, plus că am avut de jucat semifinala. O să mă întâlnesc cu el de Sărbători. I-am urat multă sănătate şi sper să ne revedem cât mai curând. Sunt convins, la cât de ambiţios îl ştiu, că va face furori la Fiorentina. Are de luat nişte revanşe". Rică Neaga se va întoarce în ţară pe 29 noiembrie, pentru a petrece vacanţa alături de familie şi de prieteni, iar pe 10 ianuarie se va întoarce în Coreea de Sud.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite