Adrian Mutu: "Este un meci crucial"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul tricolorilor a arătat o mare poftă de joc în cele câteva zile pe care le-a petrecut la Constanţa. "Briliantul" crede că partida din deschiderea campaniei de calificare pentru Euro 2008

Atacantul tricolorilor a arătat o mare poftă de joc în cele câteva zile pe care le-a petrecut la Constanţa. "Briliantul" crede că partida din deschiderea campaniei de calificare pentru Euro 2008 va fi foarte dificilă, dar după cele 90 de minute de joc România va avea trei puncte.
- Cum vă simţiţi înaintea meciului?
- Suntem pregătiţi, toţi jucătorii sunt foarte motivaţi şi, chiar dacă ambele echipe sunt de aceeaşi calitate, credem că putem ieşi învingători. Suntem conştienţi totuşi că vom avea o partidă foarte grea.
- Cât de greu vă este să vă concentraţi în acest moment, după ce aţi ratat atâtea campanii de calificare?
- Ne dorim foarte mult să ne calificăm la acest turneu final din Elveţia şi Austria şi suntem conştienţi că nu mai merge să evoluăm ca şi în precedentele preliminarii, pe care le-am ratat. Noi mereu am vrut să luăm trei puncte la finalul meciurilor şi cred că a venit momentul ca de data asta să şi reuşim acest lucru.
- Ar fi o problemă dacă partida cu Bulgaria se va termina la egalitate sau cu un eşec?
- Dacă ne gândim că este doar primul meci din preliminarii, cred că ar merge şi un egal. Dar trebuie să ţinem cont că Bulgaria, pe lângă Olanda, este o contracandidată la calificare, partidele directe dintre cele două echipe vor fi cruciale, deci avem nevoie de o victorie pe teren propriu.
- Vă lipseşte Dorinel Munteanu?
- "Munti" este un jucător foarte valoros, de care echipa naţională avea mare nevoie în dubla cu Bulgaria şi Albania. Toţi suntem alături de el, şi îl aşteptăm cu braţele deschise să revină cât mai curând în lot.
- Ce părere ai despre declaraţiile şi de materialele apărute în presa bulgară?
- Eu ce am avut de spus am spus. Nu am nimic cu poporul bulgar şi nici ei nu cred că au ceva cu românii. Războiul este doar între presa din România şi cea din Bulgaria. Am văzut declaraţiile lui Eugen Trică şi îi mulţumesc că le-a spus că reprezint principalul pericol pentru bulgari din lotul României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite