Adrian Mutu, două săptămâni în ghips

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La antrenamentul de ieri, atacantul de 29 de ani al Fiorentinei a ratat o execuţie şi a căzut pe spate, luxându-şi cotul stâng România joacă în această seară amicalul cu Letonia

La antrenamentul de ieri, atacantul de 29 de ani al Fiorentinei a ratat o execuţie şi a căzut pe spate, luxându-şi cotul stâng

România joacă în această seară amicalul cu Letonia (Antena 1, 20.45) fără golgheterul Mutu. În locul acestuia a fost convocat Florin Costea (Universitatea Craiova).

Naţionala lui Victor Piţurcă va juca astăzi împotriva Letoniei primul meci de după Euro 2008. Astfel, tricolorii încep pregătirile pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2010.

Din păcate pentru noi, campania a debutat cu stângul, Mutu accidentându-se la antrenamentul de ieri-dimineaţă. La un joc-şcoală, atacantul a ratat o execuţie şi a căzut pe spate. Mutu a preluat o minge pe piept, singur în careu, a şutat din voleu, după care a picat şi şi-a luxat cotul stâng.

Ratează două meciuri?

"Briliantul" a fost dus la spitalul de Urgenţă din Bucureşti, unde i-a fost pus în ghips braţul, atacantul devenind astfel indisponibil pentru o perioadă de aproximativ două săptămâni.

În aceste condiţii, este posibil ca el să nu joace în meciurile oficiale cu Lituania, din 6 septembrie, şi Feroe, din 10 septembrie. Pentru amicalul de mâine, locul starului de la Fiorentina a fost luat de Florin Costea, atacantul Universităţii Craiova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite