Adrian Mititelu recunoaşte valoarea lui CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda eşecului cu clujenii, patronul oltenilor merge în continuare pe mâna antrenorului Florin Cioroianu Înfrângerea de pe teren propriu, scor 1-3, contra celor de la CFR Cluj nu

În ciuda eşecului cu clujenii, patronul oltenilor merge în continuare pe mâna antrenorului Florin Cioroianu

Înfrângerea de pe teren propriu, scor 1-3, contra celor de la CFR Cluj nu pare să-l fi deranjat prea mult pe finanţatorul Adrian Mititelu, care este de părere că eşecul a fost cauzat de lipsa de experienţă a oltenilor.

"Au fost mai buni decât noi şi ne-au depăşit la toate capitolele. Nu suntem acolo unde ne aşteptam, credeam că va fi altceva. Rezultatul e exact ce s-a întâmplat pe teren.

Cred ca e vorba de lipsa de experienţă. Obiectivul nostru este să terminăm în primele şase echipe din campionat şi cred că e realizabil", a spus finaţatorul, care a infirmat şi zvonurile privind o eventuală înlocuire a tehnicianului Florin Cioroianu. În altă ordine de idei, atacantul Ciprian Tănasă, accidentat în meciul cu CFR Cluj, este suspect de ruptură musculară şi ar putea lipsi de pe teren cel puţin o lună. "După ce am jucat excelent cu Farul, m-am accidentat înainte de meciul cu Poli Iaşi, iar acum am prins doar o jumătate de oră. Din păcate, nu voi juca nici la Târgu Jiu şi nici în următorul joc, am mare ghinion, după ce am început aşa de bine campionatul", a declarat Ciprian Tănasă.

Augustus Constantin, la CFR Cluj - Steaua

Derby-ul etapei a patra, de duminică seară, dintre CFR Cluj şi Steaua, care va avea loc de la ora 20.30, va fi arbitrat de către Augustus Constantin, iar observator va fi Nicolae Grigorescu. În schimb, Teodor Crăciunescu a fost trimis la Dinamo - Mioveni, iar Victor Berbecaru va conduce la centru Rapid şi Oţelul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite