Adrian Ilie pune Steaua în gardă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul manager sportiv din Ghencea crede că elevii lui Lăcătuş au nevoie de noroc pentru a se califica în grupele Ligii Campionilor "Cobra" este convins că roş-albaştrii se pot califica

Fostul manager sportiv din Ghencea crede că elevii lui Lăcătuş au nevoie de noroc pentru a se califica în grupele Ligii Campionilor

"Cobra" este convins că roş-albaştrii se pot califica în grupe dacă evită echipe valoroase precum Atletico Madrid sau Galatasaray Istanbul.

La două săptămâni după ce a decis să părăsească Steaua, Adrian Ilie se află în vacanţă şi nu doreşte să vorbească prea mult despre clubul la care a activat ca oficial în ultimul an.

"Eu am rămas prieten cu toţi de acolo. Nu m-am certat cu nimeni aşa cum s-a zvonit. A fost alegerea mea să plec şi acum vreau să mă odihnesc", ne-a spus Ilie.

Totuşi, fostul mare jucător al Stelei a comentat şansele echipei de a ajunge pentru al treilea an consecutiv în grupele Ligii Campionilor: "Echipa are experienţa necesară pentru a se califica. Depinde însă şi de tragerea la sorţi. Fiind cap de serie, are şanse mai multe, dar şi aşa sunt câteva echipe tari care trebuie evitate".

Printre echipele pe care Steaua trebuie să le evite se numără Atletico Madrid (Spania), Galatasaray (Turcia) sau Dinamo Kiev (Ucraina). Posibilii adversari accesibili pentru stelişti sunt Aalborg (Danemarca), Brann Bergen (Norvegia) sau Wisla Cracovia (Polonia).

"Nu am putut face mai mult"

Adrian Ilie a ţinut să-i răspundă fostului său patron, Gigi Becali, care, după ce "Cobra" şi-a anunţat demisia, a declarat că fostul jucător a cedat psihic. "Nu este adevărat. Dacă asta era problema, plecam vreo două - trei săptămâni în concediu şi reveneam cu forţe proaspete. Eu mi-am dat demisia de la Steaua pentru ca nu puteam face mai mult. Îmi propusesem să plec atunci când nu aş mai fi putut ajuta clubul aşa cum trebuie", a declarat Ilie.

Între imobiliare şi impresariat

Aflat în vacanţă cu familia, Ilie nu şi-a făcut planuri clare în privinţa viitorului. Pe de o parte, este cariera de agent de jucători pe care a abandonat-o odată cu acceptarea ofertei Stelei, de cealaltă parte sunt afacerile pe care fostul jucător le are în domeniul imobiliarelor.

Înainte să vină în Ghencea, "Cobra" colabora cu un fond de investiţii portughez, care este proprietarul mai multor jucători cărora Ilie le căuta echipe.

"Este posibil să-mi reiau cariera de impresar. Dar la fel de mult sunt atras şi de afacerile pe care le am în domeniul imobiliarelor. Astea sunt singurele domenii în care mă voi implica", a explicat Ilie.

Niciodată rival al Stelei

Mai în glumă, mai în serios, Adi Ilie a spus că ar exista şi posibilitatea să continue cariera ca oficial al unui club. Chiar dacă această variantă vine pe locul trei, "Cobra" a spus că, în cazul în care ar urma-o, nu ar accepta niciodată un post la vreuna din rivalele Stelei. "Am jucat la acest club, am petrecut apoi un an frumos ca manager în Ghencea, sunt stelist adevărat şi nu pot să fiu împotriva Stelei vreodată", a declarat Ilie.

Nu am cedat psihic la Steaua. Dacă asta era problema, plecam vreo două - trei săptămâni în concediu şi reveneam cu forţe proaspete
Adrian Ilie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite