Adi Mutu: „Bute e campion la box, eu cu ospătarii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mutu a ţinut să-i transmită lui Lucian Bute un mesaj înaintea marelui meci împotriva lui Mendy, pe care pugilistul român programat pe 9 iulie. Fotbalistul i-a urat lui Bute să-l „termine” pe Mendy cu un upercut.

După ce a fost încurajat de Nadia şi Hagi, acum i-a venit rândul şi lui Adi Mutu să-i transmită încurajările sale. „Bute face parte din categorie cu Nadia Comăneci şi Gică Hagi. Este un mare campion şi-i doresc o victorie prin KO după un upercut. Îl aştept pe Lucian să vină şi în Italia la un meci de-al meu”, a declarat fotbalistul.

Apoi, Mutu a intrat în sala unde se antrena Bute şi nu a putut să se abţină să nu se urce în ring. Atacantul s-a uitat la mişcările campionului mondial şi şi-a adus aminte de incidentul cu ospătarul albanez. Se pare Mutu a zis glumind că „va bate toţi ospătarii cu mişcările învăţate”. 

După ce s-a întreţinut câteva minute cu  antrenorul pugilistului, La Rouche, Mutu a fost invitat la poza de grup. „Bute e campion la box, eu sunt campion cu ospătarii”, a glumit noul atacant al Cesenei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite