Actualii conducători au viziune de băcănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jean Valvis este dezamăgit de strategia adoptată de Rapid în privinţa vânzărilor Omul de afaceri a deplâns starea echipei şi a criticat îndepărtarea jucătorilor emblematici precum

Jean Valvis este dezamăgit de strategia adoptată de Rapid în privinţa vânzărilor

Omul de afaceri a deplâns starea echipei şi a criticat îndepărtarea jucătorilor emblematici precum Pancu sau Măldărăşanu.

Adevărul: Domnule Valvis, rămâne Dănuţ Coman la Rapid?

Jean Valvis: Nu ştiu ce să mai spun. Este inadmisibil ce se întâmplă cu Dani Coman. El este un adevărat rapidist şi trebuia tratat altfel. Văd că oamenii care iubesc Rapidul sunt îndepărtaţi, iar în locul lor sunt aduşi mercenari. Spiritul Rapidului primeşte câte o palmă în fiecare zi. Adevărul este că ne-am îndepărtat de jucătorii de valoare, iar de asta a profitat Braşovul.

Este bună politica aceasta cu aducerea jucătorilor străini?

Clujul a mers pe mâna portughezilor şi văd că le-a ieşit. Poate că această strategie o să dea roade şi la Rapid.

Ce ştiţi despre antrenorul Jose Peseiro?

De curând, am vorbit cu un manager din cadrul clubului Panatihinaikos care mi-a explicat de ce Peseiro nu a avut rezultate. În primul rând, portughezul a fost apreciat ca om.

Niciodată nu a dat vina pe jucători. Dar el a fost victima unor conflicte în rândul acţionarilor care au provocat nelinişte între fani şi jucători. Echipa nu a jucat extraordinar, dar au fost şi nişte transferuri care nu i-au ieşit. A fost un context dificil şi nu a putut lucra cum trebuie.

Este plecare lui Săpunaru o pierdere pentru club?

Cu siguranţă. Aşa cum au fost şi plecările lui Răzvan Raţ şi Daniel Niculae.

Ce le reproşaţi actualilor conducători din Giuleşti?

Le reproşez faptul că nu au o viziune de ansamblu. Ei au o viziune de băcănie, nu de supermarket. Mă deranjează foarte mult că nu s-a pus accent pe stadion.

Vă mai judecaţi cu domnul Copos?

Da. Merg înainte cu tribunalul. Specialiştii mi-au spus că neînregistrarea acţiunilor suporterilor rapidişti nu a fost legală. Aşa că ne judecăm în continuare. În plus, eu încă nu înteleg de ce s-a diminuat capitalul social al clubului de 16.000.000 de euro la 2.000.000 de euro. De ce să nu fi venit cu o majorare de 16.000.000 de euro?

Plecarea lui Săpunaru este o pierdere. Aş vrea ca Rapid să nu fie un club de tranziţie pentru jucători. Aşa cum au fost şi plecările lui Răzvan Raţ şi Daniel Niculae.
Jean Valvis,
acţionar Rapid

Peseiro a fost apreciat ca om la Panathinaikos. Niciodată nu a dat vina pe jucători
Jean Valvis,
acţionar Rapid

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite