Accidentat, Mark Viduka nu a mai ajuns la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Făcându-şi cu greu drum printre ziariştii români, fotbaliştii lui Middlesbrough nu au afişat un aer superior, fiind destul de rezervaţi în declaraţii.Câţiva zeci de jandarmi au asigurat

Făcându-şi cu greu drum printre ziariştii români, fotbaliştii lui Middlesbrough nu au afişat un aer superior, fiind destul de rezervaţi în declaraţii.
Câţiva zeci de jandarmi au asigurat urcarea în autocar a jucătorilor englezi, având alături de ei şi un câine-ofiţer, angajat al Poliţiei Transporturi Aeriene, specializat în depistarea drogurilor. Puţin speriat de vânzoleala din jurul său, patrupedul a stat liniştit pe margine, asistând impasibil la îmbarcarea fotbaliştilor şi a oficialilor britanici în cele trei autocare închiriate pentru a-i transporta la hotelul Hilton. "Chiar dacă în ultima perioadă am evoluat în foarte multe meciuri în campionat, Cupa Angliei şi Cupa UEFA, nu pot să spun că sunt obosit. Când joci şi o faci cu plăcere, eşti fericit, mai ales dacă ieşi învingător. Prioritatea noastră este Cupa UEFA", a declarat George Boateng, mijlocaşul fiind completat de mai mulţi dintre colegii săi, care au spus că speră ca ei să fie cei care se vor bucura după dubla manşă cu Steaua. Antrenorul Steve McClaren a apărut cu bine-cunoscutul său trabuc în colţul gurii, dar cum toate privirile erau îndreptate spre mijlocaşul de culoare, a evitat să mai dea declaraţii. Tehnicianul şi-a ascuns capul între umeri şi, parcă încercând să se ferească, s-a strecurat ca un spion pe lângă mulţimea de ziarişti. Chiar dacă s-a sustras întrebărilor reporterilor, antrenorul avea o mină îngândurată. Pe lângă mai vechii accidentaţi, Mendieta, Davies, Cattermole, Pogatetz, McMahon, tehnicanul englez se mai confruntă cu o problemă. Mark Viduka, eroul returului dintre Boro şi FC Basel, nu a putut fi recuperat, în urma întinderii suferite săptămâna trecută, şi nu a efectuat deplasarea la Bucureşti. Cu câteva zeci de minute înaintea echipei, pe aeroportul "Aurel Vlaicu" au sosit şi 300 de suporteri englezi care au fost îndrumaţi de jandarmi spre hoteluri, nefiind lăsaţi să-şi aştepte favoriţii. Bineînţeles că printre aceştia s-au găsit şi câţiva fani cu alcoolemia mult mai ridicată decât a lui Cristi Chivu, care însă erau foarte glumeţi: "Suntem roşii în obraji pentru că am băut mult ceai negru, fierbinte, în avion".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite