Abramovici şi-a găsit o nouă iubită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul miliardar al clubului Chelsea Londra, Roman Abramovici, are o relaţie cu fostul model Daria Zhukova, a dezvăluit, ieri, publicaţia britanică "New of The World". Jurnaliştii englezi

Patronul miliardar al clubului Chelsea Londra, Roman Abramovici, are o relaţie cu fostul model Daria Zhukova, a dezvăluit, ieri, publicaţia britanică "New of The World".
Jurnaliştii englezi susţin că cei doi s-au întâlnit în luna februarie a acestui an, la partida de Liga Campionilor Chelsea FC Barcelona, pierdută de londonezi cu scorul de 1-2. Din acel moment, magnatul de 40 de ani, care e căsătorit din 1991 şi are cinci copii, a fost văzut tot mai des în compania brunetei Daria, fosta iubită a tenismenului rus Marat Safin. Cu o avere estimată la peste 11 miliarde de euro, Abramovici este considerat unul dintre cei mai discreţi magnaţi ai Marii Britanii şi apare foarte rar la televiziune, în special la meciurile de pe teren propriu ale lui Chelsea. Dă interviuri foarte rar şi evită contactul cu presa, iar "News of The World" susţine că rusul ar fi încercat să oprească apariţia materialului despre aventura sa cu Zhukova, ameninţând că va da în judecată publicaţia. La rându-i, Daria Zhukova este fiica lui Alexander Zhukov, fost agent KGB. În 2001, acesta a petrecut şase luni de arest într-o închisoare din Torino pentru trafic de arme şi este considerat unul dintre cei mai importanţi oameni ai mafiei ruseşti. A fost acuzat că ar fi livrat armament croaţilor în timpul războiului din Bosnia, însă a fost declarat nevinovat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite