Abramovici are un club de cinci stele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ex-jucător al lui Chelsea Londra, Dan Petrescu are numai cuvinte de laudă despre fosta sa echipă. El crede că "albaştrii" sunt perfecţi Primul meci de pe teren propriu în Liga

Ex-jucător al lui Chelsea Londra, Dan Petrescu are numai cuvinte de laudă despre fosta sa echipă. El crede că "albaştrii" sunt perfecţi

Primul meci de pe teren propriu în Liga Campionilor al campioanei României, CFR Cluj, va avea loc în compania echipei engleze Chelsea Londra.

Clujul va fi pe 1 octombrie gazda unei superputeri a fotbalului european, echipa multimiliardarului rus Roman Abramovici, Chelsea Londra. Iarba stadionului "Dr. Constantin Rădulescu" va fi călcată de nume celebre ca John Terry, Petr Cech, Didier Drogba, Deco şi Frank Lampard.

Actualul antrenor al Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a fost componentul echipei londoneze timp de cinci sezoane şi are numai cuvinte de laudă la adresa fostului său club.

"Chelsea este o echipă foarte puternică şi una din favoritele la cucerirea Ligii Campionilor. Anul acesta s-a întărit ca lot de jucători. Chelsea are ca obiectiv câştigarea tuturor celor patru competiţii la care participă: campionatul şi Cupa Angliei, Cupa Ligii şi Liga Campionilor", a fost de părere fostul internaţional român.

Scolari întreţine o atmosferă foarte bună

Principalele atuuri ale vicecampioanei Angliei le reprezintă lotul de jucători şi noul antrenor Luiz Felipe Scolari.

"Lotul, antrenorul şi în primul rând patronul Roman Abramovici, care poate cumpăra pe oricine, sunt punctele forte ale echipei.

Vedetele lui Chelsea sunt John Terry, căpitanul care este crescut acolo, Lampard, Drogba şi Deco, recent achiziţionat. Antrenorul Luiz Felipe Scolari, din ce am auzit, reuşeşte să menţină o atmosferă foarte bună nu numai în cadrul echipei, ci în tot clubul, şi are un palmares impresionant.

Fiind brazilian, spune totul. Vrea să joace ofensiv. Cred că se potriveşte fotbalului englezesc, deoarece e puţin tacticizat şi se joacă deschis, se marchează multe goluri", a mai spus Petrescu.

Englezii i-au cerut date despre clujeni

Dan Petrescu nu putea să-i uite pe suporterii "albaştrilor". "Sunt cei mai buni din lume. Fac o atmosferă senzaţională, care contribuie la succesele echipei", a afirmat actualul tehnician.

El a dezvăluit că a fost contactat de cei de la Chelsea pentru a da informaţii despre campioana României, CFR Cluj. "M-au sunat cei de la Chelsea, e normal că m-au sunat, pe cine au ei aici în România? Eu aş fi vrut să merg la meci la Cluj, dar nu pot pentru că avem şi noi meci în Cupa UEFA. Dar voi merge la retur, la Londra, deja mi-am rezervat două bilete.

Nu prea au auzit de CFR Cluj, dar consideră că este o echipă bună, dacă a devenit campioana României. Chelsea o să-şi ia măsurile necesare, dar oricum porneşte ca favorită în ambele partide", a fost de părere Dan Petrescu.

1,45 cota la pariuri primită de Chelsea pentru câştigarea grupei A. Clujul are o cotă de 41 pentru a termina pe primul loc în grupă.

Chelsea este o echipă foarte puternică şi una din favoritele la cucerirea Ligii Campionilor. Anul acesta s-a întărit ca lot de jucători.
Dan Petrescu,antrenor Unirea Urziceni

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite