"Aberaţii marca Tadici"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Stângă îl acuză pe selecţionerul naţionalei de handbal feminin de parcursul mai slab de la CM din Franţa Fost antrenor al echipei Steaua, Vasile Stângă l-a criticat pe

Vasile Stângă îl acuză pe selecţionerul naţionalei de handbal feminin de parcursul mai slab de la CM din Franţa

Fost antrenor al echipei Steaua, Vasile Stângă l-a criticat pe antrenorul naţionalei de handbal feminin, Gheorghe Tadici, pentru evoluţia fetelor la Mondialul din Franţa. "Se putea şi mai mult decât acest loc patru, adică medalia de bronz.

Nu se putea vorbi despre o victorie împotriva Rusiei, pentru că suntem sub valoarea lor", a recunoscut Vasile Stângă, care a dezvăluit şi motivele acestei clasări mai slabe la finalul întrecerii, abia locul 4.

"Selecţia proastă, după preferinţe, pentru că majoritatea jucătoarelor au fost de la Oltchim. Apoi, este vorba despe o proastă gestionare a jocurilor, mai ales cu Germania. Nu în ultimul rând, Tadici a greşit când le-a spus că fetele sunt cele mai bune şi că pot lua titlul mondial, deoarece fetele au intrat mai puţin montate în meci.

Tocmai de aceea am început prost multe jocuri", a continuat fostul mare jucător, care nu crede că România a avut parte de arbitraje nefavorabile la acest Mondial. "Nu cred că arbitrii au fost contra noastră. Este o aberaţie să te legi de arbitraj când ai trei goluri cu două minute înainte de finalul meciului. Aberaţii marca Tadici", a mai declarat Stângă.

Târcă: "Concepţie greşită de joc"

Pe aceeaşi lungime de undă a fost şi antrenoarea de la Rulmentul Braşov, Mariana Târcă, care s-a arătat dezamăgită de selecţia făcută. "Selecţia nu a fost potrivită. Lotul trebuia completat cu încă o extremă şi o conducătoare de joc. În plus, am avut o concepţie greşită de joc.

România s-a bazat pe jucătoarele de la Oltchim, care au fost suprasolicitate de meciurile din campionat şi Liga Campionilor", a afirmat Mariana Târcă, care, de asemenea, a confirmat că naţionala nu a fost dezavantajată de arbitraj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite