AC Milan - Manchester, un meci de cinci stele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Diavolii" milanezi sunt la un pas de cea de-a unsprezecea finală din istoria clubului, iar trupa lui Alex Ferguson ţinteşte cea de-a 100-a victorie în Liga Campionilor Formaţia italiană

"Diavolii" milanezi sunt la un pas de cea de-a unsprezecea finală din istoria clubului, iar trupa lui Alex Ferguson ţinteşte cea de-a 100-a victorie în Liga Campionilor

Formaţia italiană este condamnată să învingă în această seară în cea de-a doua semifinală a Ligii Campionilor împotriva lui Manchester United. Vedeta englezilor, Wayne Rooney, îi avertizează pe italieni că este într-o formă de invidiat.

Spectacolul din meciul tur, de pe arena Old Trafford, se continuă în această seară pe San Siro din Milano. După înfrângerea cu 3-2 din urmă cu o săptămână, AC Milan nu are decât varianta victoriei pentru a se califica în cea de-a unsprezecea finală jucată în istoria clubului în cea mai importantă competiţie intercluburi din lume.

Speranţele rossonerilor se leagă de veteranul Filippo Inzaghi, atacantul despre care antrenorul Carlo Ancelotti spune că este într-o formă foarte bună. "Sunt foarte fericit că lumea se bazează pe mine. Suntem conştienţi de forţa noastră şi, în plus, jucăm în faţa propriilor suporteri care ne vor împinge de la spate. Ştiu că putem să-i batem pe englezi", a declarat Inzaghi pentru site-ul uefa.com.

De partea celalaltă, United mizează pe cuplul letal Ronaldo - Rooney. Chiar dacă primul a fost considerat pericolul numărul 1 în meciul tur, Rooney a fost cel care a adus victoria formaţiei engleze. "Este finalul sezonului, eu simt că sunt într-o formă excelentă şi sper să continui să înscriu goluri", şi-a avertizat Rooney adversarii.

Meciul va fi transmis în direct de Pro TV

Pentru englezi, un succes pe San Siro ar aduce biletele pentru finala de la Atena, dar şi cea de-a 100-a victorie în Liga Campionilor. Partida dintre AC Milan şi Manchester United va începe la ora 21:45 şi va fi transmisă în direct de Pro TV.

Aseară, prima semifinală între FC Liverpool şi Chelsea s-a disputat după închiderea ediţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite