AC Milan sau Chelsea?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Barcelona intenţionează să scadă din preţul iniţial de 100 milioane de euro cerut pe Ronaldinho, starul brazilian al grupării catalane Criza în care se află vedeta echipei blaugrana

FC Barcelona intenţionează să scadă din preţul iniţial de 100 milioane de euro cerut pe Ronaldinho, starul brazilian al grupării catalane

Criza în care se află vedeta echipei blaugrana îl apropie pe Ronaldinho de un transfer la cluburile cele mai interesate de achiziţionarea sa: AC Milan şi Chelsea. Brazilianul se află în conflict cu fanii Barcei, care l-au înjurat după derby-ul cu Real Madrid, încheiat cu victoria "galacticilor" cu 1-0.

În această situaţie, şefii grupării blaugrana sunt dispuşi să mai lase din preţul de 100 milioane de euro fixat iniţial pentru Ronaldinho.

Şansele ca fotbalistul să plece din Spania sunt cu atât mai mari cu cât şi fratele şi totodată impresarul său, Roberto Assis, a declarat că va lua în calcul orice ofertă.

"Nu există probleme între Ronaldinho şi Barcelona şi totul este normal, dar asta nu înseamnă că nu va lua în considerare şi alte oferte. De exemplu, ştim că o echipă din Statele Unite este interesată de el", a declarat Assis pentru ziarul "O Globo". Ronaldinho a lăsat să se înţeleagă că nu s-ar opune unei despărţiri de clubul catalan.

"Tot ce pot spune e că îmi place să joc fotbal, indiferent că sunt în Brazilia, la Barcelona sau în altă parte", a precizat fotbalistul. Chiar dacă preţul de transfer va fi redus, Ronaldinho are toate şansele să fie cel mai scump jucător din istoria fotbalului.

Cei mai costisitori fotbalişti din trecut au fost Zinedine Zidane (76 milioane de euro), Luis Figo (65 milioane de euro) şi Hernan Crespo (45 milioane de euro).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite