Voicu Pânzar: «Sunt român, ce-mi trebuie mie engleză?» - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă scrie despre justificarea lui Voicu privind engleza stâlcită, apelul tatălui Biancăi la înţelegerea lui Botezatu şi George Michael a făcut sex pe bani cu şase români. Printre alte subiecte, Bianca îi cere iertare lui Cătălin, iar Oana şi Pepe au chefuit până în zori într-un club.

Voicu Pânzar: «Sunt român, ce-mi trebuie mie engleză?»

Fostul şofer al Columbencei, Voicu Pânzar, nu-şi face procese de conştiinţă după ce a stâlcit limba engleză în interviul de prezentare de la Mister World, scrie Click. „Important e să ştiu să vorbesc româneşte!", s-a scuzat Ricky Martin de România, duminică seară, la întoarcerea sa în ţară.„Eu nu trebuie să ştiu engleză, trebuie să ştiu să vorbesc româneşte. Am vrut eu să mă prezint în engleză, alţii au avut translator, nu şi-au mai bătut capul, ca mine. Oricum, nu a contat asta, altele au fost criteriile juriului", s-a justificat manechinul lui Cătălin Botezatu.

Tatăl Biancăi: «Botezatu ar trebui să creadă în lacrimile fetei mele!»

După tot iureşul creat, joi seară, la emisiunea lui Dan Capatos, Bianca s-a refugiat în acest week-end la părinţi, la Petroşani, pentru a-şi găsi liniştea şi a scăpa de furia lui Bote. Impresionat de suferinţa fiicei sale, Jimmi Drăguşanu şi-a deschis sufletul, în exclusivitate pentru Click! „Dacă Bianca a plâns, înseamnă că ea chiar îl iubeşte pe Cătălin. El ar trebui să creadă în lacrimile ei. Eu o cunosc şi ştiu că îl iubeşte cu adevărat. Nu este vinovată. Dacă a ieşit la balconul lui Cristea, a făcut-o pentru că nu se ferea de nimeni!", a declarat Jimmy Drăguşanu

Bianca Drăguşanu: "Îi cer iertare lui Cătălin"

Asistenta lui Dan Capatos a revenit în emisiunea de la Antena 1 deşi gurile rele susţineau că urmează să fie dată afară. Vizibil afectată de tot ce s-a întâmplat în ultimele zile, Bianca Drăguşanu a mărturisit că a fost la Petroşani ca să se gândească foarte bine la ceea ce s-a petrecut. "Nu simt nevoia să mă justific în faţa nimănui. Am doar o datorie morală faţă de Cătălin, pentru că nu am fost deloc ascultătoare. Îmi cer iertare pentru comportamentul pe care l-am avut. Dar asta este, viaţa merge înainte. Ce nu te omoară te face mai puternic", a declarat Bianca în emisiunea lui Capatos, citată de Cancan.

George Michael a făcut sex pe bani cu şase români!

Viaţa amoroasă a cântăreţului britanic George Michael a fost pusă pe tapet, recent, de presa din Regat, după ce starul a fost surprins pe un iaht alături de un gigolo din Cehia, scrie Libertatea.“George Michael a solicitat de multe ori favoruri sexuale de la românii care şi-au oferit serviciile pe site-ul nostru. Şase dintre ei s-au întâlnit cu starul şi la Amsterdam, în Olanda, dar şi în alte locaţii de vacanţă din Europa. Băieţii din România sunt mai ieftini şi nu sunt foarte pretenţioşi. Cer între 300 şi 1.000 de euro pentru o întâlnire amoroasă. Românii sunt stabiliţi în Amsterdam şi sunt oricând gata de acţiune”, a declarat Frank Breton, un homosexual care se ocupă de bunul mers al faimosului site www.gayromeo.com.

Au închis clubul!

Weekendul trecut, Zăvoranca a pierdut o noapte în club pentru prima oară în viaţa ei. Vedeta s-a distrat împreună cu soţul şi prietenii ei până la 07.30 dimineaţa, scrie Cancan. Cheful a fost atât de nebun încât, în momentul în care au decis să plece spre casele lor, afară se luminase de ceva timp. Prezenţa brunetei şi a soţului ei nu a trecut neobservată nici de clienţii fideli ai clubului, mulţi dintre ei ţinând să o imortalizeze pe telefoanele lor mobile.


Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite