10 trucuri pentru a cuceri o femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câte femei, atâtea gusturi vizavi de modul în care un bărbat ar trebui să se poarte atunci când vrea să fie cuceritor! “The Independent” a contabilizat dorinţele doamnelor şi a extras

Câte femei, atâtea gusturi vizavi de modul în care un bărbat ar trebui să se poarte atunci când vrea să fie cuceritor! “The Independent” a contabilizat dorinţele doamnelor şi a extras cele mai importante 10 lucruri pe care un bărbat ar trebui să le facă pentru a impresiona o femeie.

1. După o cină în restaurant nu ar trebui să lipsească o conversaţie în care bărbatul să pună întrebări. Nu contează ce, cu excepţia întrebării “Şi, cum spuneai că te cheamă?”.

2. După întrebări, la un moment dat cuplul ajunge şi în pat. Aici există o singură întrebare acceptată: Îţi place aşa?”.

3. Un mesaj-text pe telefon este mişcarea decisivă. Totuşi mesajele prea siropoase şi prea lungi sună prea feminin. Ori este bărbat şi îi spune totul direct, ori nu-i mai spune nimic. “Lipsă text” nu este un mesaj prea atractiv.

4. Generozitatea peste măsură este înspăimântătoare la prima întâlnire. Mâncarea de lux este potrivită la aniversări, iar o cafea savurată la o cafenea obişnuită  este perfectă pentru primele întâlniri.

5. O femeie nu vrea neapărat păreri despre noua sa rochie. Dar dacă un bărbat se apucă să facă aprecieri în acest sens, de ce să nu le facă responsabil?

6.  Femeile nu se dau înapoi de la a se ţine de mână în public, de la a-i şopti partenerului vorbe dulci la ureche şi se aşteaptă la acelaşi tip de comportament din partea acestuia. 

7. Cară-mi sacoşele! Dacă sunt grele, bărbaţii nu trebuie să facă un adevărat caz din acest lucru. Puţin exerciţiu nu strică!

8. O atingere fermă şi o mângâiere delicată mai mult decât o muşcătură brutală. De fapt, este calea sigură către o apropiere decisivă.

9. Un bărbat nu trebuie să vorbească prea mult despre fosta. Nici tăcerea nu este o soluţie. O glumă care s-o pună pe fosta prietenă într-o lumină proastă salvează situaţia.

10. Bărbatul trebuie să evite să critice felul în care arată o femeie. Pentru o persoană de sex feminin regula e clară: “Pot să-mi critici prietenii, apartamentul, părinţii…orice până la corpul meu”.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite