Tehnici sexuale pentru a menţine “focul aprins” în dormitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În trecut, câteva priviri cu subînţeles, un sărut pătimaş sau o mână pe fund erau destul de sugestive pentru ceea ce urma să se întâmple. În prezent, ai nevoie de mai mult de-atât pentru a menţine focul în relaţiile voastre sexuale.

Mai demult, erau suficiente câteva combinaţii de săruturi şi palme peste fund pentru a da viaţă relaţiei tale sexuale. În prezent, ştii bine, să ridici temperatura în dormitor necesită puţin mai mult efort şi ceva mai mult decât cunoaşterea tehnicilor sexuale.

"Accesul facil la pornografie prin intermediul internetului a normalizat consumul de sex îndrăzneţ", spune terapeuta sexuală Ian Kerner şi acesta este motivul pentru care bărbaţii par de neclintit în faţa celor care în trecut erau propuneri sugestive.

"Cu cât bărbatul este mai în vârstă, cu atât e nevoie de mai mult efort şi imaginaţie"

De aceea, în prezent, niciunul din ei nu va refuza ideea de a duce lucrurile puţin dincolo de limite, de exemplu, jucând roluri în dormitor sau îndrăznind să aducă în pat cătuşele sau eşarfele de mătase. Şi asta se întâmplă mai ales celor trecuţi de treizeci de ani. "Cu cât este bărbatul mai în vârstă, cu atât mai multă experienţă a acumulat, de aceea, pentru a-i menţine ridicat nivelul de excitaţie sunt necesare mai mult efort şi creativitate", susţine Barbara Keesling, autoarea cărţii "Cum să înnebuneşti o femeie în pat".

Citeşte pe adevarul.es câteva tehnici sexuale pe care să le aplici în dormitor sau chiar în public, pentru a menţine “focul” pasiunii aprins în viaţa ta sexuală

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite