Spania - Africa de Sud pe scuter, dintr-un pariu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un profesor de educaţie fizică din Valencia a pariat cu fotbaliştii Mata, Marchena şi Villa că va ajunge la Mondial pe scuter, traversând Continentul Negru de la nord la sud.

Vă imaginaţi o călătorie de peste 8.000 de kilometri, traversând continentul african pe un scuter, de la nord la sud? Este povestea lui Nacho Medina, un profesor de educaţie fizică de 35 de ani, din Valencia. Acesta a ajuns, după două luni de când a părăsit Valencia, în Africa de Sud, călare pe un scuter, relatează RTVE.

Totul a început cu un pariu al profesorului cu fotbalistul Valenciei, Juan Mata. S-au cunoscut într-o zi şi au pariat pe un bilet de intrare la un meci de la Campionatul Mondial. Medina a fost de acord cu provocarea într-o secundă, în timp ce Mata şi colegii săi, Villa şi Marchena, râdeau.

"Acum sunt aici, în faţa porţii cantonamentului naţionalei Spaniei, cu acelaşi scuter", spune Medina. Acum este el cel care râde. Tocmai a terminat traseul, ajungând la timp să prindă primul meci al Spaniei la Mondiale.

"Îmi place mult fotbalul şi îmi place mult să călătoresc. Am văzut oportunitatea de a vedea Mondialul şi de a călători prin Africa, pe şosele şi nu am stat pe gânduri. Am ales un scuter Vespa pentru călătorie. Atât de originali suntem noi, spaniolii", mai spune Medina.

Citeşte pe adevarul.es ce aventuri a avut profesorul valencian prin Africa şi ce planuri are pentru întoarcere

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite