Au slăbit 127 de kilograme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi britanici, care s-au îngrăşat peste măsură din cauza stresului, au fost desemnaţi “Miss & Mister Slimming World” pe anul 2009.

Soţii Katie şi Mark Fairhead, originari din Norfolk, au primit titlurile după ce au reuşit să slăbească, împreună, aproape 127 de kilograme, relevă “The Daily Mail”.

Cei doi au slăbit într-un mod atât de spectaculos, încât nici măcar fratele lui Katie nu a recunoscut-o atunci când s-au întâlnit la o nuntă. Katie, în vârstă de 40 de ani, era manager la o firmă imobiliară.

O cădere nervoasă a obligat-o să rămână închisă în casă. Şi-a găsit alinarea în mâncare şi a ajuns la 131 de kilograme. Acum are numai 66. Soţul ei, Mark, în vârstă de 45 de ani, s-a îngrăşat după ce a optat pentru un serviciu de birou. Ajunsese la 148 de kilograme, iar acum are 86.

Soţii Fairhead fac exerciţii fizice şi mănâncă sănătos. Au găsit şi vinovaţii pentru kilogramele în plus: cartofii prăjiţi, pizza şi mâncarea chinezească, pe care le comandau aproape în fiecare seară, întrucât erau obosiţi şi nu mai aveau putere să gătească.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite