FOTO/VIDEO Prostituatele sunt în campanie şi acordă gratuităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Asociaţia prostituatelor luptă pentru drepturile femeilor care practică cea mai veche meserie din lume
Asociaţia prostituatelor luptă pentru drepturile femeilor care practică cea mai veche meserie din lume

O iniţiativă demarată la data de 1 aprilie, care era programată să se desfăşoare până la data de 10 aprilie, dar care va fi prelungită pentru încă o săptămână datorită succesului înregistrat. Online se poate achiziţiona un bilet care oferă gratuit o prestaţie din partea uneia dintre fetele înregistrate în baza de date.

"Ajută-ne să ne apărăm drepturile civile", acesta este îndemnul unei asociaţii a prostituatelor din Pordenone. Bonurile se pot descărca de pe www.birdu.org. Odată ce s-a făcut acest lucru, aplicantul primeşte un număr de ordine.

Pe bon este menţionat faptul că nu există discriminare de gen. Bărbaţii se pot programa între orele 16.00-21.00 la numărul de telefon 338/ 8511 596, iar doamnele, între 12.00-18.00 la numărul de telefon 848/ 8000 17.

Doar cei care au peste 18 ani pot să apeleze la acest serviciu. De asemenea, clienţii sunt informaţi despre faptul că şi cele care au ca obiect de activitate oferirea de favoruri sexuale, trebuie să fie tratate cu respect, să le fie luate în considerare şi respectate drepturile.

Sloganul este: "Nu profitaţi de o persoană care nu este liberă să aleagă!"; o persoană constrânsă să facă sex este sclav sexual, nu prostituată.

Citeşte despre ce fac fetele din organizaţie si vezi VIDEO cu parodia "One Whore", după U2

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite