Se poartă unghiile false şi pictate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manichiura bazată pe culori vii, combinaţiile îndrăzneţe şi elemente decorative va face senzaţie vara aceasta. Strălucire, îngrijire şi un strop de inovaţie. Acestea sunt secretele unei manichiuri care să atragă atenţia.

Dacă doriţi să fiţi în pas cu moda, nu trebuie să vă fie frică de culorile puternice şi nici măcar de o combinaţie mai puţin convenţională de tonuri şi nuanţe. Aşa spun specialişti citaţi de site-uri internaţionale de profil.

Afirmaţia este valabilă atât pentru doamnele şi domnişoarele care preferă unghiile false, cât şi pentru cele care optează pentru natural.

Totuşi, anul acesta, se poartă mai mult unghiile false, în culori vii şi, eventual, pictate. „Nu se mai poartă unghiile pătrate, cele ascuţite fiind acum la modă”, ne-a spus Aneta Timbur, care se ocupă de un salon de manichiură.

În lunile următoare, sunt de preferat culorile de vară.  Nuanţele de roz, de mov, turcoaz şi portocaliu vor fi în vogă. Unghiile false aplicate de specialişti pot rezista în jur de trei sau chiar patru săptămâni.

Aneta Timbur spune că sunt recomandate extensiile cu gel. Este vorba despre un material care se întăreşte sub influenţa razelor ultraviolete. Formează un înveliş protector, iar avantajul este că are aceeaşi elasticitate ca unghia naturală. Preţul pentru zece unghii variază, în medie, de la 70 la 100 de lei.

Pictura chinezească, secretul sezonului

Doamnele care acordă o atenţie sporită manichiurii se îndreaptă tot mai mult către pictura pe unghii. Stiliştii spun că aceasta este o adevărată artă, chiar dacă sunt persoane care o consideră încă o extravaganţă.

Dar cele care apelează la pictura pe unghii, în special tinerele, au toate şansele să aibă o manichiură originală. Multe dintre ele nu regretă alegerea făcută. Preţul picturii pentru zece unghii, într-o singură culoare, începe de la zece lei. Dacă pictura este mai complicată, preţul este de circa patru lei pe unghie.

„E la modă în special pictura manuală bazată pe modele chinezeşti. Manichiura franţuzească sau french manicure nu mai este de actualitate decât dacă este combinată cu o serie de elemente decorative”, a adăugat Aneta Timbur.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite