O pasăre? Un avion? Nu, doar un aparat futurist alimentat cu apă care te face să zbori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Distracţia pe skijet va deveni în scurt timp demodată. Noua invenţie este flyjet-ul, care a fost testat zilele trecute în SUA.

Toată lumea a visat la un moment dat să zboare asemenea lui Superman sau James Bond. Şi dacă până acum totul se rezuma la o imaginaţie bogată, un om inspirat a făcut ca visele noastre să devină realitate. El a inventat un pachet futurist alimentat cu apă, care se pune în spate şi care te ridică deasupra valurilor.

Inginerul canadian Raymond Li a proiectat o maşinărie care te ridică la 30 de metri de nivelul apei şi atinge o viteză de 35 km/h. Aparatul a fost testat zilele trecute în Miami (Florida). Cine s-a aflat prin apropiere a putut vedea cum un om ţâşneşte din apă şi se ridică deasupra valurilor cu ajutorul unui pachet ţinut în spate, alimentat cu apă. Din maşinărie ies două jeturi de apă care-l propulsează pe individ din ce în ce mai sus.

Raymond Li s-a străduit zece ani să dea viaţă invenţiei sale, care va fi viitoarea "jucărie" a oamenilor mari, mai ales în vacanţe.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite