Un parfum i-a băgat în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un parfum  i-a băgat în spital
Un parfum i-a băgat în spital

34 de persoane au ajuns la spital după ce li s-a făcut rău din cauza unui parfum cu care s-a dat o angajată de la o bancă din Texas, SUA.

Imediat după ce femeia respectivă şi-a pulverizat parfum pe haine, doi salariaţi ai băncii au acuzat puternice dureri de cap şi probleme cu respiraţia, relevă BBC.

Apoi, din ce în ce mai multe persoane au avut simptome similare. Speriaţi, responsabilii instituţiei au anunţat că toţi cei care acuză dureri de cap şi simt că nu pot respira pot părăsi clădirea şi au cerut ajutorul echipelor de intervenţie. În aceste condiţii, panica s-a răspândit rapid în rândul salariaţilor. 12 dintre ei au fost transportaţi la spital cu ambulanţa, iar 110 au fost trataţi la locul de muncă.

Iniţial nimeni nu şi-a dat seama care este cauza. Pompierii care s-au deplasat la faţa locului au crezut că este vorba despre o scurgere de monoxid de carbon sau un alt gaz toxic. După o inspecţie atentă a clădirii, au constatat că nici vorbă de aşa ceva.

Potrivit locotenentului Kent Woley de la serviciul local de pompieri, situaţia a degenerat din cauza faptului că în rândul angajaţilor s-a răspândit teama. Pur şi simplu, o angajată se dăduse cu un parfum pe care foarte mulţi nu l-au tolerat. Deocamdată nu se ştie marca acestuia.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite