Nuntă la McDonald’s. Din ianuarie 2011, se lansează “McWedding”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: metro.co.uk
Foto: metro.co.uk

"Generaţia McDonald's" îşi poartă cu mândrie titlulatura, ce-i drept, nu în Europa, ci în China. Hong Kong este primul oraş din lume unde reprezentanţii McDonald's vor organiza, începând din ianuarie 2011, petreceri de nuntă în localuri deschise. Tortul clasic cu glazură de marţipan va fi înlocuit de un tort alcătuit din sute de plăcinte cu mere.

Citeşte şi: Familia pe timp de criză: Căsătorii mai puţine şi divorţuri mai multe

Reprezentanţii chinezi al lanţului de produse fast-food au anunţat introducerea conceputului "McWedding", o metodă neconvenţională şi avantajoasă financiar pentru cuplurile nu pun mare preţ pe obiceiurile tradiţionale tipice ale petrecerilor de nuntă.

Vezi FOTO de la o nuntă organizată de la Mc

Potrivit publicaţiei "The Daily Mail", costurile ceremoniei şi ale petrecerii ulterioare se ridică la puţin peste 280 de euro (250 de lire sterline), sumă infimă comparativ cu cheltuielile aferente unei nunţi clasice.

Totuşi, se impun anumite restricţii: alcoolul este interzis în localulrile McDonald's, astfel mirii şi nuntaşi vor sărbători uniunea cu băuturi răcoritoare. Însă acest fapt nu pare să ridice vreun impediment la Hong Kong, unde reprezentanţii Mc sunt convinşi de succesul viitor al serviciului McWedding .

Află cum a pornit iniţiativa “McWedding”

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite