A murit după ce a fost abandonată de prieteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prietenii unei studente britanice care a fost găsită, marţea trecută, moartă într-un râu din apropiere de staţiunea Val d’Isere, Franţa, ar putea fi puşi sub acuzare că au ignorat

Prietenii unei studente britanice care a fost găsită, marţea trecută, moartă într-un râu din apropiere de staţiunea Val d’Isere, Franţa, ar putea fi puşi sub acuzare că au ignorat rugăminţile ei de a o ajuta.

Procurorii francezi spun că aceştia nu au contactat imediat serviciul de urgenţă după ce au primit un mesaj de la Rachel Ward, în vârstă de 20 de ani, în care scria “M-am rătăcit”, relatează “The Daily Mail”.

Mesajul a fost trimis cu circa nouă ore înainte ca doi trecători să descopere trupul fetei plutind pe râu. În Franţa, neacordarea de ajutor unei persoane aflate la ananghie în momentul în care aceasta îl solicită este considerată infracţiune şi poate fi pedepsită cu inchisoare până la şapte ani.

S-a rătăcit după o petrecere

Anchetatorii au aflat că Rachel Ward a mers la o petrecere dată într-un local foarte popular din zonă. În jurul orei 1.10 a plecat spre hotelul în care era cazată.

La ora 1.42, Rachel a sunat un prieten pentru a-i spune că s-a rătăcit. Persoana respectivă i-a cerut să-i descrie zona pentru a o ghida prin telefon, dar cum Rachel nu vedea nicio clădire în zonă, i-a spus că va reveni cu un telefon curând. Zece minute mai târziu, persoana căreia îi fusese solicitat ajutorul în primă instanţă a sunat înapoi, dar nu a răspuns nimeni.

“Credem că Rachel a căzut în râu şi nu a mai putut să iasă. Era îmbrăcată gros, dar afară erau în jur de minus 15 grade”.  Câteva ore mai târziu, doi trecători au văzut cadavrul şi au sunat la poliţie. Anchetatorii spun că prietenii fetei ar fi trebuit să sune imediat la poliţie.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite