Fată mâncată de un măcelar şi un florar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul unei adolescente de 16 ani, din Sankt Petersburg, care a fost omorâtă, măcelărită şi mâncată, a înfiorat Rusia. Autorităţile au arestat doi bărbaţi pe care îi suspectează că

Cazul unei adolescente de 16 ani, din Sankt Petersburg, care a fost omorâtă, măcelărită şi mâncată, a înfiorat Rusia.

Autorităţile au arestat doi bărbaţi pe care îi suspectează că ar fi comis crima, relatează “The Daily Telegraph”.

Este vorba despre un măcelar, pe nume Maxim Golovatskih, şi un florar, Yuri Mozhnov.

În prezent, poliţiştii din Sankt Petersburg investighează legăturile acestora cu un cult “emo-gotic”. Cei doi au fost reţinuţi după ce autorităţile au găsit capul fetei într-o pungă din plastic.

Totodată, corpul tinerei a fost tăiat în bucăţi şi aruncat. “Cei arestaţi au afirmat că au mâncat organele interne ale fetei pentru că le era foame”, a declarat Serghei Kapitonov, purtător de cuvânt al Parchetului.

Potrivit acestuia, suspecţii ar fi pregătit şi o garnitură de cartofi. Fata a fost declarată dispărută pe 19 ianuarie. Autorităţile au afirmat că aceasta îi cunoştea pe suspecţi, ambii de 19 ani, şi a acceptat să meargă cu ei într-un apartament.

Procurorii cred că tânăra a fost înecată într-o cadă după o ceartă, apoi ucigaşii i-au tăiat părţi ale corpului şi i-au mâncat organele, după care i-au aruncat rămăşiţele.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite