Şi-a înscenat răpirea pentru amant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şi-a înscenat răpirea pentru amant
Şi-a înscenat răpirea pentru amant

O femeie originară din Guatemala a fost reţinută luni de poliţia din Barcelona după ce l-a păcălit pe soţul ei că a fost răpită.

Sud-americanca de 30 de ani a recurs la acest scenariu pentru a putea profita de câteva zile în plus de vacanţă în capitala Cataloniei, Barcelona, alături de amantul ei de pe internet, au relatat autorităţile spaniole pentru „The Latin American Herald Tribune”.

Femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită de către oficialii spanioli, şi-a gândit în detaliu planul de convingere a soţului ei, rămas în Guatemala, asupra răpirii sale. Ea a început să-i trimită mesaje acestuia încă din a doua zi petrecută pe tărâmurile Spaniei, spunându-i că, alături de alte femei, este forţată să întreţină relaţii sexuale cu răpitorii.

Trucul a fost descoperit

Convins de drama prin care trece femeia, soţul acesteia a alertat Ambasada Guatemalei din Madrid la sfârşitul lunii iulie. De atunci şi până acum două zile, o echipă de poliţişti au căutat-o neîntrerupt pe soţia lui.

Chiar şi atunci când a fost găsită, femeia şi-a susţinut povestea. Poliţiştii au supus-o însă unor examene clinice, iar, în urma unui interogatoriu amănunţit, femeia a mărturisit înşelătoria.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite