S-a lansat prima cameră video cu telefon mobil încorporat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
S-a lansat prima cameră video cu telefon mobil încorporat
S-a lansat prima cameră video cu telefon mobil încorporat

Noul aparat poate concura cu orice cameră foto digitală de pe piață. În plus, ajută la încărcarea fotografiilor și videoclipurilor în rețelele sociale. Distribuitorii încearcă, ca strategie de marketing, să promoveze aparatul ca fiind “prima cameră video cu telefon mobil încorporat”.

Samsung a scos pe piaţă primul telefon din lume care are integrată o cameră de 12 megapixeli. Este vorba despre Samsung Pixon 12, un telefon cu touchscreen.

Noul telefon are Wi-Fi şi HSUPA şi poate concura cu orice cameră foto digitală aflată acum pe piaţă. El îi ajută pe utilizatori să captureze, să vizualizeze și să trimită imaginile instantaneu din orice loc al lumii.

Funcția Touch Auto-Focus (AF) a telefonului oferă posibilitatea de a urmări obiectul care trebuie fotografiat, chiar şi dacă aparatul se mişcă. Punctul poate fi focalizat, printr-o simplă atingere de deget.

Noul telefon are un flash Xenox asemănător camerelor digitale convenţionale, iar obiectivul are un unghi panoramic de 28 de mm, care permite îmbunătățirea perspectivei și o captură completă a scenei.

Află AICI cât costă Samsung Pixon 12.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite