Ce-şi doresc femeile în dormitor?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ce-şi doresc femeile în dormitor?
Ce-şi doresc femeile în dormitor?

Majoritatea femeilor vor să citească despre sex. Aşa susţin cercetătorii care au făcut un studiu pe această temă la comanda firmei de produse cosmetice Astral, notează „The Daily Mail“.

Conform cercetării, aproape două treimi din femeile cu vârste cuprinse între 45 şi 60 de ani sunt nerăbdătoare să citească romane în care sunt descrise scene sexuale.

Tot­odată, jumătate din cele 2.000 de femei care au participat la studiu au declarat că găsesc „excitante“ cărţile în care abundă astfel de pasaje.

Romanele romantice sunt cele mai populare în rândul doamnelor, 35% din femei afirmând că se simt bine dacă, înainte de culcare, citesc o astfel de carte.

„Am constatat cu surprindere că foarte multe femei se dau în vânt după scenele sexuale din cărţi, majoritatea afirmând că acestea sunt chiar un factor excitant“, a declarat Trisha Macnair, purtător de cuvânt al firmei
Astral.

Acelaşi studiu a arătat că 33% din femei preferă cărţile poliţiste sau cele în care principalul ingredient este misterul, în timp ce 31% nu preferă un anumit gen de roman. Operele de referinţă sunt mai puţin populare în rândul doamnelor, numai una din zece optând pentru acest gen de lectură.

Aproape două treimi din femei au declarat că citesc, în medie, cel puţin o carte pe lună. De asemenea, 25% au afirmat că încearcă să citească un roman pe săptămână.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite