FOTO Sfârşitul căsniciei îndulcit cu torturi de divorţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă la nuntă sărbătorim că am găsit persoana potrivită pentru a petrece tot restul vieţii împreună, la divort, de ce n-am sărbători că nu vom trăi până la adânci bătrâneţi lângă omul nepotrivit?

Obiceiul petrecerii de divorţ este din ce în ce mai des întâlnit în Marea Britanie, după ce a devenit foarte popular în Statele Unite.

Tortul de nuntă este înlocuit cu tortul de divorţ. Astfel, s-a creat o nouă oportunitate pentru producătorii de cofetărie din arhipelagul britanic, care dau spre vânzare prăjituri care ilustrează tema divorţului.

Din ce în ce mai mulţi bărbaţi şi femei sunt dispuşi să plătească între 60 şi 800 de lire (66 şi 890 de euro) pentru acest produs de cofetărie. Astfel, sfârşitul unei căsătorii care a fost, până acum, un motiv de compătimire, a devenit o ocazie pentru a sărbători un nou inceput, scrie cotidianul "Daily Mail".

Pink Rose este una dintre companiile din Marea Britanie care se ocupă cu crearea torturilor de divorţ. Proprietarul firmei şi-a motivat decizia de a da spre vânzare astfel de produse: "Divorţul poate fi un lucru oribil, dar mi-ar placea să cred că prăjiturile comice de divorţ comic pot amelioara un pic starea de spirit".

Vezi galerie FOTO pe adevărul.it.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite