Ei formează cel mai longeviv cuplu din lume. Au 222 ani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Abdullah și Elif sunt împreună de 90 de ani
Abdullah și Elif sunt împreună de 90 de ani

Abdullah Adigüzel are 112 ani, iar soția sa, Elif, a împlinit 110 ani. Cei doi sunt căsătoriți de 90 de ani și au avut zece copii, dintre care mai trăiesc doar șapte.

Cea mai în vârstă pereche din lume este formată dintr-un cuplu originar din Turcia, anunță ziarul "20 minutos", care citează agenția de presă EFE. Abdullah Adigüzel și soția sa, Elif, sunt căsătoriți de 90 de ani, iar vârstele lor adunate dau 222 ani. Bărbatul are 112 ani, iar femeia, 110 ani.

Cei doi s-au cunoscut în tinerețe și, conform declarațiilor lor, în relația nu s-au confruntat cu nicio problemă care să-i separe. Ei susțin că se iubesc în continuare la fel de mult ca la început.

Ismail, cel mai tânăr copil al familiei are 60 de ani, consideră că părinții săi sunt "un exemplu al dragostei" și " al unei căsătorii perfecte", nu doar pentru familia lor ci și pentru toți cei care îi cunosc.

O familie cu 113 membri

Elif a dat naștere la 10 copii, din care mai trăiesc șapte. Familia sa continuă să crească și are deja 113 membri între nepoți și strănepoți. În fiecare an, familia se reunește la aniversări și la sărbătorile religioase în micuțul orășel Yazibasi din provincia orientală Malatya, unde locuiesc Abdullah și Elif.

Bărbatul împlinește luna viitoare 113 ani. El și soția sa își aduc aminte cum arăta țara lor când Turcia încă era Imperiu Otoman, ba chiar mai mult, Abdullah a povestit cu lux de amănunte cum a trăit Primul Război Mondial.

Vezi pe adevarul.es care este ultima dorință al celor doi și în ce constă secretul longevității lor.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite