A pierdut toată averea câştigată la loterie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A pierdut toată averea câştigată la loterie
A pierdut toată averea câştigată la loterie

O tânără din Marea Britanie a cheltuit toată averea câştigată la loto în urmă cu şase ani, aproape două milioane de lire sterline.Britanica Callie Rogers a ajuns milionară la 16 ani, dar acum, la 22, tot ce i-a mai rămas din avere sunt silicoanele pe care le-a plătit din banii câştigaţi la loto.

Tânăra, care a câştigat aproape două milioane de lire sterline (2,3 milioane de euro) la loto, în urmă cu şase ani, locuieşte cu părinţii şi şi-a luat trei slujbe pentru a se putea întreţine.

Potrivit „The Daily Mail“, Rogers s-ar fi confesat unei prietene căreia i-a mărturisit că potul cel mare de la loto i-a distrus viaţa. Iar acum, pentru că averea s-a dus, speră să-şi găsească fericirea.

„Am vrut să-i fac fericiţi pe alţii cheltuind bani pentru ei“, povesteşte britanica. „Dar asta nu m-a făcut pe mine fericită. M-a făcut să cred că oamenii care sunt interesanţi de mine nu vor altceva decât banii mei.“

Callie Rogers conduce o maşină second-hand şi se pare că vrea să-şi vândă casa care valorează 180.000 de lire sterline (peste 200.000 de euro) pentru a-şi putea plăti datoriile. Părinţii fetei au refuzat să comenteze această informaţie.

A cheltuit pe case, maşini şi silicoane

În iulie 2003, atunci când a câştigat potul cel mare la loto, Rogers era a doua cea mai tânără persoană care a reuşit această performanţă, în istoria loteriei britanice. Banii i-au schimbat complet viaţa. A cumpărat şi mobilat patru case, pentru ea, părinţi şi bunici, cu 550.000 de lire, şi a cheltuit 200.000 de lire pe vacanţe de lux.

Alte 265.000 de lire sterline s-au dus pe maşini de lux, cadouri şi împrumuturi către membrii familiei, iar 450.000, pe haine de designer, petreceri şi operaţia de mărire a sânilor.

Britanica a mai cheltuit 188.000 de lire sterline pe cadouri pentru prietenul ei şi a depus o sumă cu şase cifre într-un cont deschis pe numele celor doi copii ai ei, în vârstă de patru, respectiv un an.

A încercat să se sinucidă

Rogers a avut o relaţie furtunoasă cu Nicky Lawson, care avea la activ o condamnare în justiţie şi care este tatăl celor doi copii, o fată şi un băiat. Rogers a încercat chiar să se sinucidă cu o supradoză de medicamente din cauza zvonurilor potrivit cărora Lawson ar fi încercat să-i fure banii şi ar fi avut o relaţie cu sora ei mai mică.

Apoi, în decembrie anul trecut, prietenul ei Ryan Thompson a fost arestat pentru trafic cu cocaină şi condamnat la doi ani de închisoare. Şi Rogers a fost arestată atunci, pentru că prietenul ei vindea cocaină din casa ei, dar a fost eliberată ulterior, fără să fie acuzată de ceva. Cu puţin timp înaintea incidentului, britanica declara că şi-a tăiat venele.

Mai avusese o tentativă de suicid cu patru ani înainte, când a explicat că până nu câştigi o sumă atât de mare n-ai idee în ce te bagi. „Am făcut asta pentru că loteria mi-a distrus viaţa. Îmi doresc să nu fi câştigat niciodată. N-am putut să fac faţă  şi eram convinsă că mai bine mor“, explica ea.

image

Câştigul mi-a distrus viaţa. Îmi doresc să nu fi câştigat niciodată. N-am putut să fac faţă presiunii.

image


Callie Rogers
câştigătoare la loto

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite