VIDEO: O bunică de 75 de ani, campioană la dans în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia a participat la emisiunea "Tú sí que vales" de la televiziunea "Telecinco" alături de Nico, un tânăr de 35 de ani. Imaginile video fac senzație pe Youtube.

Imaginile cu o dansatoare de salsa în vârstă de 75 de ani fac furori pe Youtube după ce aceasta a participat la un concurs de dans din Spania. Sarah Patricia Jones, o britanică în vârstă de 75 de ani, a dansat la emisiunea "Tú sí que vales", asemănător concursului "Dansez pentru tine", alături de Nico, un tânăr de 35 de ani. Și a făcut-o de minune!

Femeia a început să danseze în urmă cu cinci ani, pentru a depăși momentele grele din viața sa odată cu moartea soțului. A mers la o academie de dans, unde a dat chiar peste actualul său coleg de dans. Acesta i-a spus că ar avea mai mult talent pentru salsa decât pentru flamenco.

Sarah Patricia Jones are patru copii și șapte nepoți. Este originară din Stourbridge (Anglia), dar locuiește de mai mulți ani în localitatea valenciană Gandia. Ea și colegul său de dans au câștigat premiul cel mare al concursului, în valoare de 10.000 de euro.

Bătrâna a impresionat juriul cu dansul său, dar mai ales cu condiția sa fizică. Ea este deja comparată cu Susan Boyle, iar imaginile video cu ea de pe Youtube sunt urmărite de foarte multe persoane.

Vezi pe adevarul.es cum dansează Sarah Patricia Jones la 75 de ani

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite