iPhone 3G S îşi ţine atuurile sub carcasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul terminal e identic la exterior, dar are o viteză superioară şi zeci de funcţii suplimentare faţă de vechiul model. Noul model iPhone este disponibil de astăzi pe pieţele din SUA şi Marea Britanie. În România va ajunge cel mai probabil luna viitoare. CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE.

La exterior, acelaşi telefon iPhone, puţin mai greu şi cu folie de protecţie pentru amprente. Nu arată cu nimic diferit în comparaţie cu iPhone 3G, însă producătorul a plusat la performanţe, spun analiştii IT.

Dovadă şi numele noului terminal - S vine de la „speed“ (viteză, în limba engleză). „După câteva zile în care l-am butonat, sunt sigur că noua versiune va atrage încă un set de fani. Viteza este sesizabilă, aplicaţiile se deschid mai rapid, jocurile rulează mai bine“, crede analistul IT al cotidianului britanic „The Sun“.

Înregistrare video

Presa de specialitate a făcut şi un top al celor zece „minuni“ pe care le aduce noul iPhone 3G S, notând printre acestea camera foto de trei megapixeli, noile aplicaţii şi busola digitală. Alţi utilizatori de iPhone îl aşteaptă pe cel nou pentru că nu vor mai avea probleme cu amprentele de pe touchscreen.

Dar cea mai mare noutate pe care o aduce terminalul este funcţia de înregistrare video. „Funcţia îi va face pe utilizatori să se creadă un fel de Steven Spielberg“, scrie presa britanică.  Preţul terminalului va fi de 199 sau 299 de dolari, în funcţie de versiune. La noi, telefonul va fi adus, cel mai probabil, de Orange. Actualii deţinători de iPhone vor putea beneficia de oferte speciale.

Competitorii, în umbra noului iPhone

image


Samsung I8000 Omnia II. Are came­ră foto de 8,1 megapixeli şi pachet complet pentru conectivitate.

image


Nokia 5530 XpressMusic. Are la bază sistemul de operare Symbian S60 5th Edition.

image


HTC Magic. Este primul dispozitiv integral tactil Android de la HTC.

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite