Virginitate contra educaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Percea şi-a scos virginitatea la licitaţie anul trecut
Alina Percea şi-a scos virginitatea la licitaţie anul trecut

O adolescentă în vârstă de 16 ani din Irlanda de Nord a pus un anunţ pe site-ul Gumtree, printre cele referitoare la produsele la mâna a doua ce pot fi cumpărate. Titlul: „virginitate de vânzare". Conţinutul: „trupul meu este la dispoziţia celui care oferă cel mai mult".

Fata, al cărui nume nu a fost dezvăluit, îngroaşă rândurile tinerelor care-şi vând de bunăvoie şi nesilite de nimeni virginitatea pentru a-şi putea plăti studiile, notează „The Daily Telegraph".

Copila a afirmat că avea nevoie de fonduri pentru a putea să-şi continue cursurile de artă, dar şi pentru a putea să se înscrie la Universitate.

Asaltată de doritori

Anunţul a fost postat în urmă cu aproximativ două săptămâni. Imediat a fost asaltată de oferte. Printre cei „interesaţi" s-a numărat şi un reporter de la tabloidul „The Sunday Life", care s-a dat drept om de afaceri. I-a oferit 3.000 de lire sterline (circa 3.500 de euro).

Adolescenta a acceptat şi a început să schimbe mesaje cu acesta. I-a spus bărbatului că va împlini 17 ani la sfârşitul lunii. „În principiu, pot să fac asta în orice sâmbătă. Mă vrei toată noaptea? Ce doreşti mai precis să facem?", l-a întrebat fata. Într-un alt mesaj, i-a cerut banii înainte şi i-a spus că probabil va bea alcool pentru a scăpa de timiditate. A încercat să obţină şi mai mulţi bani, pretinzând că a primit o ofertă de două ori mai mare.

Reporterul, care susţine că a încercat s-o facă să se răzgândească, şi-a dezvăluit identitatea într-o convorbire telefonică. Imediat, copila a afirmat că totul a fost „o farsă".

Anul trecut, românca Alina Percea, în vârstă de 18 ani, şi-a scos virginitatea la licitaţie, afirmând că are nevoie de bani pentru studii. În 2008, o studentă din San Diego, Natalie Dylan, a spus că ar face sex pentru prima dată în schimbul unui milion de dolari, din care ar urma să-şi plătească taxele la facultate.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite